Buitenrestaurant voor dineren in natuur

Buitenrestaurant voor dineren in natuur

Vanaf donderdag 2 juli strijkt pop-up restaurant De Maaltuin neer in Trompenburg Tuinen en Arboretum Rotterdam.

De historische plek in Rotterdam wordt van 2 juli t/m 2 augustus omgetoverd tot het groenste buitenrestaurant van de stad, De Maaltuin. Dineren, middenin de natuur, met een culinaire ontdekkingstocht vol smakelijke verhalen en muziek. 

Wandeling en diner

Na de uitverkochte lente-editie van vorig jaar is De Maaltuin deze zomer terug met het groenste buitenrestaurant van de stad. De unieke historie van de acht hectare tellende Trompenburg Tuinen en Arboretum komt tot leven in een ontdekkingstocht die de zintuigen prikkelt. Na een wandeling vol bijzondere verhalen, bijpassende smaken en feestelijke muziek, strijken gasten neer in de Perenhof voor een 4-gangen diner met een Rotterdams tintje. Moeder natuur staat centraal, zowel in de ambiance als op het bord.

Corona-proof

Gasten kunnen zich met een gerust hart onderdompelen in de weelde van De Maaltuin. Trompenburg Tuinen en Arboretum biedt meer dan genoeg ruimte voor een veilig diner in de natuur, waarbij de RIVM-maatregelen gevolgd worden. Losse tafels voor twee tot vier personen staan weids verspreid door de tuin, waardoor er zonder zorgen genoten kan worden met eigen gezelschap.

De Maaltuin opent van 2 juli tot en met 2 augustus 2020.

Artikel delen