Dag 5: toch je gasten een beetje dichtbij

Dag 5: toch je gasten een beetje dichtbij

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Zo heeft de horeca afgelopen zondag abrupt de deuren moeten sluiten.

De maatregelen zoals het sluiten van de horeca blijven in ieder geval van kracht tot en met 6 april. Entree Magazine volgt dagelijks de ontwikkelingen op de werkvloer bij Jan Stuurman, mede-eigenaar van HotelV/The Lobby in Amsterdam

Vrijdag 20 maart 2020, dag 5

''Het is mooi om te zien dat de energie die gestoken is in het opbouwen en onderhouden van een onderscheidende bedrijfsvoering in dit soort tijden wederkerig is.

In Amsterdam en omstreken staan we bekend om onze mooie, originele wijnkaart. Nu we ons op de bezorgmarkt begeven zien we dat we ook daar in de belangstelling staan van de liefhebbers. Lekker is dat. Midas, de sommelier, maakt intussen logistieke schema’s om de doosjes Bandol-rosé en ander moois voor de zon doorbreekt (morgen!) op bestemming te hebben. Ook onze eggs benedict vinden gretig aftrek.

Heel fijn dat ook onze collega's aanslaan op de bezorgmarkt. Bij Rijsel vliegen de gebraden kippen de deur uit. Joris (chefkok RIJKS) heeft spierpijn van het rondbrengen van 3 gangen menu’s in de stad.

De bestellers maken er wat van thuis. We krijgen allemaal lieve foto’s doorgestuurd. Kaarsje aan, bijgeleverde playlist op en lekker eten en drinken.

Zo blijven je gasten dicht bij je.''

Artikel delen