De Beren speelt in op Week Zonder Vlees

De Beren speelt in op Week Zonder Vlees

Nieuw lentemenu De Beren bezorgrestaurants speelt in op de Week Zonder Vlees. 

Op maandag 9 maart is de derde editie van de Week Zonder Vlees gestart, en wie zin heeft om thuis of op het werk te genieten van een vegetarische maaltijd, kan deze gewoon bestellen of afhalen bij De Beren bezorgrestaurants. De formule heeft nieuwe vegetarische gerechten toegevoegd aan het lentemenu waarmee de flexi- en vegetariër een ruimere keuzemogelijkheid hebben. “Het verbreden van ons assortiment valt mooi samen met de Week Zonder Vlees, waardoor deelnemers ook dan prima bij ons terecht kunnen,” aldus Harrit Boonstra, marketingmanager van de formule.

Populaire avocadoburger

De Beren bezorgrestaurants is onderdeel van het merk De Beren, dat in 2019 werd verkozen tot de meest vegan-friendly restaurantketen. De formule voorziet de consument al sinds 2001 van complete maaltijden aan huis of op het werk. Sinds de introductie van de avocadoburger in januari, weten ook steeds meer flexi- en vegetariërs de bezorgrestaurants te vinden. Harrit Boonstra: “Onze 100% vegan burger is erg populair en ook de avocadoburger die afgelopen december werd geïntroduceerd is heel goed ontvangen, deze krijgt dan ook een vaste plek op ons menu. Begin maart, bijna tegelijk met de start van de Week Zonder Vlees verschijnt ons lentemenu, waarop nog meer verrassende (vegetarische) gerechten staan. Van fingerfood tot een complete maaltijd.”

Met de tijd mee

Wie een tijdje niet bij De Beren heeft besteld, kan best worden verrast door de veelzijdigheid van de huidige menukaart. De formule, die van oudsher bekend staat om hun vleesgerechten, gaat met de tijd mee. “Natuurlijk wordt er nog volop genoten van onze klassiekers zoals de spareribs en saté, maar tegenwoordig wordt er tevens een breed palet aan vega(n) gerechten ‘rondgefietst’. En dat wordt door onze consumenten zeker gewaardeerd.”

 

Artikel delen