De Hoefslag* verandert naar HFSLG*

De Hoefslag* verandert naar HFSLG*

Restaurant De Hoefslag* in Bosch en Duin gaat veranderen. De kleine bistro, ook wel bekend als De Ruif, en het grote fine dining-restaurant mét Michelinster worden omgewisseld. De naam verandert van De Hoefslag naar HFSLG.

Dat vertelt eigenaar Marco Peek. “We moeten vaak gasten teleurstellen die in de bistro willen eten omdat deze vol zit. Aan de andere kant wilden we juist de gasten van het fine dining restaurant een meer intiemere ambiance bieden. Dit is voor ons aanleiding geweest om intern de Hoefslag te gaan veranderen”.

Intieme sfeer
Oftewel: wat voorheen de bistro was, wordt nu het sterrenrestaurant. De ruimte, door veel gasten de Ruif genoemd wordt verbouwd en opnieuw ingericht. “We blijven daar uiteraard koken op sterrenniveau, uitsluitend voor diner, met bijbehorende service en ambiance. Met maximaal tien tafels kunnen we dan naast een culinaire beleving ook een intieme sfeer bieden aan onze gasten.”

Huisspecialiteiten
In het huidige fine dining-restaurant, dat plaats biedt aan ruim 100 gasten, worden straks de bistrogasten bediend met lunch en diner op bistroniveau. Op de kaart staan klassieke gerechten en een aantal huisspecialiteiten die altijd op de kaart staan zoals ossenhaas met truffel, bouillabaisse en de bekende Hoefslag klassieker risotto met truffel. “Gerechten waar mensen speciaal voor naar Bosch en Duin willen rijden”, aldus Marco Peek.

HFSLG
Ook de bar krijgt een prominentere functie én er komt een nieuw terras. “De Hoefslag is een plek waar mensen zich prettig voelen, zakelijk af kunnen spreken voor een kop koffie, lunch of sfeervol dineren met vrienden en familie. Eten, drinken en genieten zonder opsmuk. Vandaar ook de verandering van Hoefslag naar HFSLG; we zijn trots op de historie van het restaurant en doen waar het om draait: onze gasten blij maken."

Artikel delen