Dok 14 uit Cadzand Beste Strandpaviljoen 2019

Dok 14 uit Cadzand Beste Strandpaviljoen 2019

Dok 14 uit Cadzand (Zeeland) is vandaag uitgeroepen tot het Beste Paviljoen van 2019. Dit gebeurde tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Strandverkiezingen, een initiatief van Strand Nederland. Lees hier wat de jury zei over het winnende paviljoen en bekijk hier alle winnaars.

De jury had mooie woorden voor de winnaar Dok 14 uit Cadzand. “De inspecteurs kwamen unaniem enthousiast terug van hun mystery visits van Dok 14. Het paviljoen draait al jaren bovenin mee tijdens de strandverkiezingen en heeft zich dit jaar weer weten te verbeteren. De prijs en kwaliteit van het eten zijn uitstekend, de inrichting en architectuur zijn van hoge kwaliteit en de bediening is vlot, ongehaast, efficiënt en persoonlijk, zelfs tijdens topdrukte. Dat maakt Dok 14 voor ons een meer dan terechte winnaar.”

Over de verkiezingen
De uitreiking van de prijzen vond plaats bij Thalassa in Zandvoort, winnaar van het Beste Paviljoen van 2018. De Strandverkiezingen worden georganiseerd door Strand Nederland en wordt daarbij gesteund door de Green Deal Schone stranden, Stichting NederlandSchoon, Koninklijke Horeca Nederland, Blauwe Vlag/Green Key en horecavakblad Entree.

Artikel delen