Fletcher op zoek naar de 100ste

Tags: hotel

Fletcher op zoek naar de 100ste

Na de aankondiging tot overname van 4 City Resorts Hotels (Fitland, zie afbeelding) per 1 mei aanstaande staat de teller bij Fletcher Hotels op 99 hotels. Het zal dan ook niet lang meer duren voordat Fletcher Hotels het 100ste hotel zal verwelkomen binnen de hotelketen. Echter heeft Fletcher Hotels nog geen hotel op het oog en vraagt daarom aan de hoteliers in Nederland: welk hotel wordt nummer 100?

De groei zit er goed in bij Fletcher Hotels. Inmiddels zijn er in het eerste kwartaal van 2019 al 11 hotels overgenomen. Op 1 januari jl. waren dit 4 Bilderberg Hotels, op 1 april a.s. zullen 3 hotels van Golden Tulip onder de Fletcher vlag verder gaan, en op 1 mei a.s. komen hier nog eens 4 hotels van City Resort Hotels (Fitland) bij. Vanaf deze datum heeft Fletcher Hotels 99 hotels in eigendom en kijkt de keten reikhalzend uit naar hotel nummer 100.

100 is speciaal
Het 100ste hotel moet speciaal zijn en een typisch Fletcher Hotel. “Wij zoeken een hotel dat 100% Fletcher is. In het kort betekent dat: een hotel met minimaal 70 kamers, op een unieke locatie, in een uniek gebouw, en met uitgebreide faciliteiten zoals een bar, restaurant, vergaderzalen, fitness, wellness of tennisbanen. En, zoals gebruikelijk bij Fletcher met gastvrij personeel. Een hotel waar zowel de zakelijke als de leisure gast zich thuis voelt, maximaal geniet en volledig in de watten gelegd wordt. Omdat wij met dit hotel een mijlpaal bereiken, moet het écht een ‘typisch’ Fletcher hotel zijn die met trots onze nummer 100 wordt! Daarom daag ik hoteliers uit: welk hotel wordt Fletchers 100ste hotel?” aldus Rob Hermans CEO van Fletcher Hotels. Hoewel Fletcher nog geen hotel op het oog heeft, gaat de organisatie ervan uit dat het bereiken van de mijlpaal nog voor de zomer een feit is. Geïnteresseerde hoteliers worden van harte uitgenodigd om per e-mail te reageren via: Fletcher100@fletcher.nl 

 

Artikel delen