Gratis webinars booq Personeelsplanner

Gratis webinars booq Personeelsplanner

Op eigen initiatief hielden de consultants van Eijsink in april gratis webinars om extra kennis te delen met de gebruikers van booq Personeelsplanner.

Bij Eijsink zijn ze gewend mee te denken met hun klanten. Daarom zijn de consultants gratis webinars gaan geven voor de gebruikers van booq Personeelsplanner. “Heb je tijd, dan kun je met zo’n training straks extra voorbereid weer de deuren openen, was de gedachte.”

Succesvol

Wegens succes van de eerste sessies volgen er meer, per sessie kijken er nu al 100 deelnemers mee volgens booq Personeelsplanner-consultant Jan Maarten Kamerling. “We kijken onder meer naar nieuwe trainingsvormen, extra verdieping. Details van de software waar je misschien normaal geen tijd voor hebt om naar te kijken, maar je straks wel helpen met efficiënter plannen. Ook zetten we soortgelijke webinars op voor booq Tafelreservering, over online reserveren, het aanmaken van acties en arrangementen, tips & tricks, etc. Elke ondernemer die we hiermee extra kunnen ondersteunen in deze rare tijd, is de moeite waard.”

Tags: 
Artikel delen