Horecava en NVLG bundelen krachten

Horecava en NVLG bundelen krachten

De Horecava en de Nederlandse Vereniging Leveranciers van Grootkeukenapparatuur (NVLG) zijn een samenwerking aangegaan om ondernemers te inspireren en te voorzien van de meest actuele informatie rondom het inrichten van een professionele keuken.

De NVLG, initiatiefnemer van Grootkeuken.nl, ziet dat er steeds meer behoefte is aan kennis in deze veranderende markt. Via het platform Grootkeuken.nl en Horecava.nl zullen zowel NVGL als organisator van de Horecava, RAI Amsterdam expertise delen in de vorm van content.

Horecava
De beurs trekt jaarlijks duizenden bezoekers die zich laten inspireren rondom de nieuwste innovaties op het gebied van eten, drinken en slapen. Het is dus niet meer dan logisch dat de partijen de handen ineenslaan om kennis te bundelen en de markt zo optimaal mogelijk te informeren. Zowel op de beurs, Grootkeuken.nl, Horecava.nl, als in het online magazine Scoops. Daarnaast zullen de partijen een gezamenlijk onderzoek uitzetten om inzicht te krijgen in de relevante ontwikkelingen die spelen binnen de grootkeukentechniekbranche.

Artikel delen