Nationale Horecadag: #wijzijndehoreca

Nationale Horecadag: #wijzijndehoreca

Via de hashtag #wijzijndehoreca roepen de initiatiefnemers van de Nationale Horecadag, die plaatsvindt op 21 mei collega's op om een leuke challenge in het leven te roepen. Ben jij die chef, bartender, receptionist of manager die iets gaafs kan? Laat het zien, daag anderen uit en start zo je eigen challenge!

In aanloop naar 21 mei, introduceert Nationale Horecadag een social media-challenge met de hashtag: #wijzijndehoreca. De organisatoren roepen alle horecaprofessionals op om hun vak uit te dragen middels leuke challenges. Laat zien wat je skills zijn en tag iemand om je na te doen, het sneller te doen of mooier te doen.

​Voorbeelden
*Met 10 borden op één arm lopen? Challenge iemand je na te doen!
*Binnen 10 seconden een komkommer snijden? Challenge iemand om het sneller te doen!
*Een fles wijn openen zonder opener? Challenge iemand om dit ook te doen!

Ben jij die chef, bartender, receptionist of manager die iets gaafs kan? Laat het zien, daag anderen uit en start zo je eigen challenge!

Aanmelden als horecabedrijf
Om potentiële werknemers kennis te laten maken met de horeca en het imago van de branche te versterken, vindt op 21 mei de Nationale Horecadag plaats. Tijdens deze dag kunnen bedrijven activiteiten organiseren, zoals een rondleiding of workshop, en deze laten promoten op NationaleHorecadag.nl. De kosten hiervoor zijn 50 euro. De Nationale Horecadag is een initiatief van Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria Amsterdam, en KHN. Inmiddels hebben meer dan 200 bedrijven zich aangemeld.

Aanmelden voor workshops
Op NationaleHorecadag.nl kunnen bezoekers zich gratis aanmelden voor workshops, masterclasses en rondleidingen bij meer dan 200 horecabedrijven door Nederland.

#wijzijndehoreca

 

Artikel delen