Nieuwe indeling maakt PARK summerproof

Nieuwe indeling maakt PARK summerproof

Soms kan iets dat goed is nog beter worden en soms kan iets dat mooi is nog mooier worden! En daar is aan gewerkt bij PARK Café-Restaurant, het bijbehorende restaurant van Hotel Arena.

Er vond afgelopen tijd een aantal veranderingen in het restaurant plaats om de ‘total guest experience’ uit te breiden én helemaal summerproof te worden. De all-day hotspot is nu verdeeld in een gezellig cafégedeelte (waar tot 4 april iedere donderdagavond een DJ draait), een restaurant met tafellinnen en natuurlijk het grote terras waar je de héle dag in de zon zit.

Koffie en cocktails in het café
Door een aantal aanpassingen is er een duidelijke lijn gecreëerd tussen het café- en restaurantgedeelte én er is tevens een touch-up gegeven aan het interieur. In het café klets je bij met vriendinnen in de loungestoelen terwijl jouw kids zich vermaken in de kinderhoek. Of je werkt verder aan die deadline op de comfortabele hoge werkplekken en doe je inspiratie op door het verrijkend zicht op het Oosterpark. Zoek je een plek om te borrelen? In de winter verzamel je rond de warme openhaard en in de zomer wijk je uit naar het grote zonnige terras. Met een aparte cafékaart (ontbijt, lunch, diner én borrel) is er voor elke gelegenheid fijne, passende gerechten.

Talfellinnen en luxe wijnen
Ben je een liefhebber van urenlang tafelen? Neem dan plaats in het restaurantgedeelte, waar de tafels mooi zijn opgedekt. Op deze menukaart staan gevarieerde gerechten die door chef-kok Sander Louwerens (voorheen eigenaar van restaurant Lof) zijn samengesteld. Laat je adviseren door de medewerkers van PARK Café-Restaurant; zij vertellen je graag over de gerechten en de bijpassende wijnen. Of je nu met een groot of klein gezelschap dineert, je collega’s of je familie, lang tafelt of kort, bij PARK Café-Restaurant is iedereen welkom!

Zonovergoten terras
Het zonnige terras van het café-restaurant ligt praktisch in het Oosterpark en in de zomer zit je hier - uniek in Amsterdam - de hele dag in de zon! Je kunt je dus vast wel voorstellen dat het soms flink dringen is om een plekje te bemachtigen. Al is er ook de mogelijkheid om een tafeltje op het zijterras te reserveren. 

DoMiBo 
PARK Café-Restaurant is de plek waar bijzondere ontmoetingen centraal staan. Of je met je collega’s de dag afsluit met een borrel, eindelijk weer met je vrienden samen komt of iets groots te vieren hebt; bij PARK Café-Restaurant is veel mogelijk. Om ontmoetingen tussen verschillende soorten mensen te stimuleren, wordt er op donderderdagavond (7, 14, 21, 28 maart en 4 april) een DoMiBo georganiseerd, waardoor je jouw weekend dan al inluidt met de beste live sets van onze vaste DJ Jasper Drummen.                                                                 

 

 

 

 

Artikel delen