Opvolger gezocht restaurant Wolfslaar* Breda

Opvolger gezocht restaurant Wolfslaar* Breda

Het Bredase sterrenrestaurant Wolfslaar Restaurant* en Landhuis Wolfslaar (onder meer vergader- en trouwlocatie) worden ter overname aangeboden.

Directeur/eigenaar Ton Pinxten bevestigt dat hij op zoek is naar opvolging voor zijn beide bedrijven die onderdeel zijn van Landgoed Wolfslaar in Breda. Ton Pinxten licht toe: “Ik word dit jaar 64 en na vijftig jaar hard werken in de horeca is het wel mooi geweest. Ik wil graag wat we als team hebben opgebouwd in goede handen overdragen. Het restaurant en het landhuis kunnen apart of gezamenlijk worden overgenomen door één of meerdere enthousiaste opvolgers.” Gasten van Wolfslaar zullen niets van de overname merken. De medewerkers blijven er gewoon werken onder de vlag van de nieuwe eigenaar / eigenaren.

Michelin
Pinxten begon in 2000 met ondernemen op Landgoed Wolfslaar. 18 jaar later is Wolfslaar een begrip in Breda en verre omgeving. Jaarlijks worden er in het landhuis duizenden gasten ontvangen voor zakelijke en particuliere bijeenkomsten, waaronder vele huwelijken. Wolfslaar Restaurant ontvangt jaarlijks meer dan 10.000 gasten en is sinds 2005 elk jaar onderscheiden met een Michelinster. 

Artikel delen