Paul Meuldijk GastvrijheidsTopper 2019

Paul Meuldijk GastvrijheidsTopper 2019

Op maandag 28 oktober heeft Paul Meuldijk (49) tijdens de GastvrijheidsTOP in Hilversum de eretitel GastvrijheidsTopper 2019 gekregen.

FNV Horecabond organiseerde de wedstrijd dit jaar voor het eerst voor horeca-, catering- en recreatiemedewerkers die uitblinken in hun vak. Winnaar Paul Meuldijk van De Gekroonde Suikerbiet in Zierikzee: “De gasten van begin tot het eind het gevoel meegeven dat ze ertoe doen, dat is wat gastvrijheid betekent voor mij. Ik wil mijn gasten het gevoel geven dat ze onderdeel zijn van de huiskamer van de samenleving.”

Gezamenlijk event voor drie sectoren
Uit alle inzendingen werden door de vakjury drie finalisten gekozen. De andere genomineerden waren Richard van Nobelen en Petra Dijkstra. Tijdens de GastvrijheidsTOP konden de aanwezigen stemmen op hun favoriet. FNV Horecabond bracht met dit event voor het eerst de drie dienstverlenende sectoren samen. Niet alleen leden, maar ook niet-leden waren van harte welkom. Meer dan 400 professionals uit heel Nederland, werkzaam in de horeca, catering en recreatie, volgden op deze dag workshops op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Artikel delen