Pulitzer’s Bar wint beste hotelbar Amsterdam

Pulitzer’s Bar wint beste hotelbar Amsterdam

Pulitzer’s Bar is uitgekozen tot beste hotelbar van Amsterdam.

De prijs voor beste hotelbar van Amsterdam is zaterdag voor de zesde keer uitgereikt door de Belvedere Best Hotel Bar Awards tijdens de jaarlijkse Hotelnacht. Winnaar Pulitzer's bar vaardigde head bartender Andrei Talapanescu, bar manager Brian Lijs en directeur van Pulitzer Amsterdam Alexander van Gastel af om de prijs in ontvanst te nemen. 

Service en top cocktails
De jury vertelt: “Deze prijs is welverdiend. We waren overdonderd door de hoogstaande service, het fantastische interieur en de altijd goede sfeer. De cocktails zijn subliem. Jullie hebben deze bar afgelopen jaren naar een top niveau weten te brengen, deze prijs is helemaal terecht”. Afgelopen maanden bezocht en beoordeelde een onafhankelijke vakjury de verschillende hotelbars van onze hoofdstad. Pulitzer’s Bar is gesitueerd aan de Keizersgracht in het 49-jaar oude en elegante Pulitzer Amsterdam. Een tijdloze hotelbar die het traditionele cocktail vakmanschap combineert met hedendaagse invloeden in een klassieke ruimte. Net als het menu heeft ook het interieur de elegante en klassieke stijl van vroegere tijden met een eigentijds randje.

Amsterdam bruist
Organisator Vincent van Dijk: ‘Er zijn afgelopen jaren veel bijzondere hotelbars bijgekomen. Amsterdam kan zich inmiddels meten met andere wereldsteden door de levendige en professionele bar-scene. Overige prijzen die werden uitgereikt gingen naar: SkyLounge Amsterdam voor de publieksprijs, beste nieuwe hotelbar was Malabar in Jakarta Amsterdam, TwentySeven werd bekroond tot de meest creatieve bar en Juniper & Kin werd uitgeroepen tot de meest duurzame hotelbar. 

Hier een overzicht van de prijswinnaars:

BEST HOTEL BAR 2019
Pulitzer's Bar (Pulitzer Amsterdam)

​BEST NEW HOTEL BAR
Malabar (Jakarta Amsterdam)

BEST CLASSIC HOTEL BAR
Freddy's Bar (Hotel De L'Europe)

BEST CREATIVE HOTEL BAR
TwentySeven Bar (Hotel TwentySeven)

BEST SUSTAINABLE HOTEL BAR 
Juniper & Kin (QO Amsterdam)

PUBLIC'S FAVOURITE HOTEL BAR
SkyLounge Amsterdam (DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station)

 

Artikel delen