Restaurant DeZusters bezorgt diner aan huis

Restaurant DeZusters bezorgt diner aan huis

Restaurant DeZusters bezorgt, net als vele andere restaurants, diner aan huis tijdens sluiting vanwege coronavirus. Dinerbox met gerechten om te delen kan van vrijdag tot en met zondag worden afgehaald of bezorgd.

Vanwege de maatregelen tegen het coronavirus zal restaurant DeZusters van 20 maart tot en met 5 april een diner aan huis aanbieden. De chefs verzorgen van vrijdag tot en met zondag de Dinerbox, een pakket met daarin een volledig menu bestaande uit verschillende gerechten om met elkaar te delen. De box bevat uiteraard producten van de vaste, lokale leveranciers van het restaurant, zodat ook zij in deze periode een steuntje in de rug krijgen. De Dinerbox kan worden bezorgd of worden afgehaald bij DeZusters op Buitenplaats Doornburgh.

Service voor gasten, steun in de rug voor de horeca en leveranciers

De maatregel om publieke gebouwen voorlopig te sluiten betekent een grote aanslag op iedereen die werkzaam is binnen de keten van de horeca. Buitenplaats Doornburgh en restaurant DeZusters willen zich tijdens deze periode graag inzetten voor de medewerkers en de leveranciers van het restaurant. Het aanbieden van de Dinerbox is een manier om als restaurant te blijven functioneren, personeel aan het werk te houden en de voorraden te gebruiken. Chef Niels van Zijl: “Wij proberen met de Dinerbox de leveranciers, producenten, onze eigen organisatie én onze gasten een hart onder de riem steken. Met deze box willen wij, net zoals in ons restaurant, de symboliek van het collectieve kloosterleven in ere houden. In deze tijd van sociale afstand hopen wij met deze box de mensen thuis te verbinden, door ze te stimuleren met elkaar rond de tafel te gaan en de verschillende gerechten te delen.”

De Dinerbox: gerechten om te delen

De Dinerbox bevat o.a. een wilde paddenstoelenpizza met geitenkaas, een spies van varkensvlees of oesterzwammen en een tiramisu met koffie-kombucha. De ingrediënten komen veelal van lokale leveranciers, zoals Lindenhoff, PigMe, Elegast, Geertje’s Hoeve en Brouwerij De Vecht. Ook is het mogelijk om een voorgerecht en/of dranken aan de Dinerbox toe te voegen. Wanneer mensen voor de tweede keer een box bestellen, kunnen de chefs het menu voor hen aanpassen. De Dinerbox kost 20 euro per persoon en kan worden besteld via de website van DeZusters of door te bellen naar het telefoonnummer 06-20032185.

Andere manieren om het restaurant te ondersteunen

Er zijn nog meer manieren om ons restaurant te ondersteunen in deze onzekere periode, bijvoorbeeld door een geplande reservering te verplaatsen naar een later moment, of door een cadeaubon óf een Dinerbox te bestellen voor vrienden of familie. DeZusters heeft om deze reden de agenda op de website verruimd tot het einde van het jaar. De cadeaubonnen van het restaurant zijn te bestellen zonder reserveringskosten, waardoor deze in prijs zijn verlaagd van 80 naar 75 euro.

 

Tags: 
Artikel delen