Ric van Holthe tot Echten gm Hotel vd Vijsel

Ric van Holthe tot Echten gm Hotel vd Vijsel

Vondel Hotels verwelkomt Ric van Holthe tot Echten als nieuwe hotelmanager voor het nieuw te openen Hotel van de Vijsel van eigenaar Arjen van den Hof op de Overtoom in Amsterdam.

Ric heeft Business Administration gestudeerd aan de Hotelschool in Den Haag. Na zijn studie ging Ric als Accountmanager Hotels bij Booking.com aan de slag. In 2014 heeft hij de overstap gemaakt naar Hotel Casa te Amsterdam. Hier begon hij als revenuemanager en is daarna commercial manager geworden. Ric is in maart 2018 bij Vondel Hotels in dienst getreden.   

Vondel Hotels 
Vondel Hotels is een collectie hotels, short stay-appartementen en restaurants. In deze collectie is de hand van hotelier en eigenaar Arjen van den Hof zichtbaar. Hij versmelt krachtig interieurdesign met een zelfgekozen collectie hedendaagse kunst, waarbij de historische karakteristieken van de 
panden zorgvuldig behouden blijven. Vondel Hotels is als een tweede thuis voor zowel zakelijke als leisure gasten.  Het portfolio bestaat uit: Hotel Vondel met restaurant JOOST, Hotel Roemer, Hotel JL Nº 76, Hotel De Hallen met restaurant Remise47, Apartments Prinsengracht, Apartments De Hallen, de Jonker Urban Studios & Suites, Hotel Monastère Maastricht (2018), Hotel van de Vijsel (2018), Hotel Mercier (2018) en een hotel op de Geldersekade (2020). 

Artikel delen