Tio en The Hague beste hotelopleidingen

Tio en The Hague beste hotelopleidingen

Particuliere opleiding Tio en Hotelschool The Hague zijn volgens Keuzegids Hbo 2020 de beste opleiders in de hospitalitybranche.

De hotelbranche, die al jaren kampt met personeelstekort, mag rekenen op goed opgeleid personeel. Vandaag maakte de Keuzegids Hbo 2020, die de kwaliteit van alle hbo-opleidingen vergelijkt en beoordeelt, bekend hoe de hbo-opleidingen in de hospitalitybranche scoren en welke hotelopleider het best uit de test kwam. Op de gedeelde eerste plaats staan hogeschool Tio en Hotelschool The Hague.

Hogeschool Tio
Tio gaat al zeven jaar aan kop. Studente Claire Luijendijk onderschrijft de positieve uitslag: “Ik koos voor een Tio-opleiding vanwege het kleinschalige en persoonlijke karakter van de school en de mogelijkheid tot versneld studeren. Alle vakken zijn direct gericht op de praktijk. Ook de docenten komen uit de praktijk.” Particuliere school Tio is te vinden op vijf vestigingen in Nederland; Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. Ook werd Tio met de opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap voor de vierde keer beste in haar vakgebied en de opleiding Internationaal Toeristisch Management voor het negende jaar op rij.  

Hotelschool The Hague
Regine von Stieglitz, voorzitter van het College van Bestuur: "Als College van Bestuur zijn wij enorm trots dat wij voor het tweede jaar op rij zijn uitgeroepen tot beste publieke hotelschool in Nederland. Wij zijn blij dat zowel onze studenten als experts onze voortdurende inspanningen op het gebied van kwaliteitsverbetering waarderen. Dit bijzondere resultaat is een bekroning op ons werk en te danken aan de constante toewijding en prestaties van alle studenten en medewerkers.”

Elke opleiding wordt in de Keuzegids HBO 2020 op verschillende aspecten beoordeeld. De studentenoordelen, studiesuccescijfers én expertoordelen van de accreditatieorganisatie NVAO.

Artikel delen