TivoliVredenburg heeft primeur Bud

Tags: bier

TivoliVredenburg heeft primeur Bud

Vanaf vrijdag 20 september is Bud, het grootste biermerk ter wereld, van de tap te verkrijgen in TivoliVredenburg in Utrecht en het is daarmee de eerste concertzaal in Nederland die dit bier schenkt.

Budweiser maakte onlangs zijn entree in Nederland onder de naam Bud. TivoliVredenburg in Utrecht is de eerste concertzaal in Nederland waar Bud, wereldwijd bekend als Budweiser, verkrijgbaar is.

Samen in duurzaamheid
Susanne van Dommelen, zakelijk directeur TivoliVredenburg: “Bierbrouwerij AB InBev is al jarenlang onze partner en we zijn dan ook trots op deze primeur om als eerste Nederlandse concertzaal met Bud samen te werken. Bud wil als internationaal merk in Nederland talent een podium bieden en staat voor duurzaamheid en inclusiviteit. Merkwaarden die perfect bij TivoliVredenburg passen.”  De samenwerking heeft een focus op duurzaamheid. Pieter Ànciaux, horecadirecteur AB InBev: “Voor zowel TivoliVredenburg als Bud is duurzaamheid een topprioriteit. Daarom gaan we daar samen vol op inzetten. Bud wordt vanaf 2020 met 100% hernieuwbare elektriciteit gebrouwen. We zijn samen plannen aan het maken om de concertzaal van dezelfde elektriciteit te voorzien.”

Artikel delen