Eazie lid Vereniging van Maaltijdbezorgers

Eazie lid Vereniging van Maaltijdbezorgers

Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers bereikt mijlpaal met aansluiting van Eazie. Het Aziatisch foodconcept wordt tiende lid van de vereniging.

Het Aziatisch georiënteerde healthy foodconcept Eazie voegt zich toe aan de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers. Daarmee telt de vereniging inmiddels 10 prominente leden uit de maaltijdbezorgersbranche. Sinds 2014 bundelen de grootste namen binnen deze branche hun krachten en wordt gezamenlijk gestreefd naar een strak georganiseerde bezorgbranche. Naast Domino’s Pizza, De Beren bezorgrestaurants, Spare Rib Express, Taco Mundo, FEBO, New York Pizza, SushiPoint, Johnny’s Burger Company en FFC maakt ook Eazie zich hard voor de belangen van bedrijven binnen de bezorgbranche.

Over Eazie
Eazie is een Aziatisch georiënteerde foodformule, waarbij fast & healthy de pijlers van het concept zijn. De gebroeders Huang timmeren sinds 2004 aan de weg om gezonde en betaalbare maaltijden aan te bieden aan een breed publiek. Inmiddels telt de keten 23 vestigingen en sinds 2016 wordt ook fors ingezet op bezorging. Mede-eigenaar Shunli Huang vertelt: “Samen met de NLVVM willen we proberen de snelgroeiende food deliverymarkt verder te professionaliseren. Daarnaast denk ik dat we veel van elkaar kunnen leren, door onze kennis en die van de NLVVM te combineren. Hierdoor kunnen we ook onze groei verder realiseren.”

Artikel delen