Deliveroo steunt restaurants met fooien

Deliveroo steunt restaurants met fooien

Deliveroo steunt restaurants en geeft klanten de mogelijkheid restaurants een fooi geven. Daarnaast verdubbelt Deliveroo eerste €10.000 aan fooien.

Deliveroo heeft een nieuwe functie op het platform gelanceerd waarmee klanten hun rekening naar boven kunnen afronden. Consumenten kunnen ook een donatie van een hoger bedrag doen aan het restaurant.

Inkomsten nog onzeker

Restaurants gaan weer open maar met een beperkte capaciteit, waardoor inkomsten nog steeds onzeker zijn. Deliveroo kondigt een nieuwe maatregel aan om lokale restaurants te blijven steunen. Veel restaurants zijn weer gedeeltelijk open, maar de effecten van coronacrisis zijn door veel horeca nog lang niet te boven gekomen. We weten dat consumenten in het hele land hun favoriete lokale restaurant weer op de been willen zien komen. Daarom kunnen klanten van Deliveroo nu een donatie doen aan restaurants bij het afrekenen van hun bestelling en zo lokale restaurants ondersteunen. Bij het afrekenen krijgen klanten de optie om hun rekening naar boven af te ronden of een vast bedrag te doneren. De volledige donatie komt ten goede aan het restaurant. 

Verdubbeling eerste fooien

Deliveroo Nederland kondigt verder aan dat het de eerste €10.000 aan fooien zal verdubbelen. Stijn Verstijnen, General Manager, Deliveroo Nederland, zegt: "Ons bedrijf is gebaseerd op het ondersteunen van lokale restaurants, zowel groot als klein, en we helpen deze bedrijven te groeien door bezorging. Vooral kleine restaurants zijn door de coronacrisis en de maatregelen vanuit de overheid voor grote uitdagingen komen te staan. Onze focus ligt op hoe we lokale restaurants het beste kunnen helpen om door deze moeilijke tijden te komen. Daarom introduceren we deze nieuwe functie om klanten van Deliveroo hun waardering voor lokale restaurants rechtstreeks via de app te tonen.”

Artikel delen