Geniet & Geef pas in 2021 door coronacrisis

Tags: bier

Geniet & Geef pas in 2021 door coronacrisis

De Geniet & Geef actie, waarbij een speciaal bier wordt gebrouwen waarvan de opbrengst naar KiKa gaat, is een jaar uitgesteld.

Sinds 2012 presenteert Stichting Geniet & Geef in samenwerking met een wisselende brouwer ieder jaar een uniek, speciaalbier waarvan de opbrengst gaat naar Kika.  Ook voor dit jaar stonden een brouwer en het supportteam in de startblokken om de editie van 2020 tot een groot succes te maken. “Gezien de onzekerheid als gevolg van het Covid-19 virus voor iedereen, maar zeker ook voor onze partners in de horeca, hebben wij besloten de actie voor 2020 door te schuiven naar 2021. Helaas uitstel maar gelukkig geen afstel. In 2021 zullen we met veel enthousiasme weer een fantastisch Geniet & Geef bier presenteren en hopen weer op jullie te kunnen rekenen. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de verdere ontwikkelingen”, zegt Gaius Voûte, voorzitter van de stichting Geniet & Geef,

“Voor dit moment willen we iedereen veel sterkte en vooral veel gezondheid wensen en hopen net als iedereen dat we allemaal de draad snel weer op kunnen pakken.”

Artikel delen