Kiezen voor duurzaam, ook in crisistijd

Kiezen voor duurzaam, ook in crisistijd

De terrassen zijn weer open en Perry's  Beachclub heeft in deze tijd gekozen voor een innovatieve en duurzame inrichting van het terras.

Zonne-energie op het terras. Dat is waar Perry’s Beachclub uit Scharredijke voor gaat. Een duurzame investering waarmee de uitbater in de huidige tijd een voorsprong neemt.

Vrijheid voor ondernemers

Het Edese bedrijf SolarWoodle ontwikkelde het innovatieve verlichtingsconcept. De energiekosten voor buitenverlichting zijn gereduceerd tot nul. Er komt geen kabel aan te pas. In deze nieuwe werkelijkheid is zo’n duurzame keuze niet alleen goed voor het milieu. Het betekent ook een positieve bijdrage aan het bedrijfsresultaat van deze horeca- en recreatieondernemer. SolarWoodle en Perry’s Beachclub helpen elkaar in zware tijden door vol in te zetten op duurzaamheid en innovatie. Letterlijk en figuurlijk is deze ontwikkeling een verlichting voor het strandpaviljoen, dat vandaag na elf weken weer open mag. Juist nu geeft verlichten met de warmte en energie van de zon echte vrijheid aan ondernemers.

Lange zwoele zomeravonden 

Walter Bien van Beachclub Perry’s vertelt: “In deze nieuwe werkelijkheid kunnen we ons bedrijf een goede impuls geven met de oplossingen van SolarWoodle. Ondanks alle nieuwe uitdagingen en veranderingen, vinden we het meer dan logisch om ons bedrijf zo duurzaam mogelijk te blijven draaien.” Visie Duurzaam ondernemen is de passie die Walter Bien en Bernard Wesseling (SolarWoodle) met elkaar delen. Volgens beide ondernemers is innovatie en duurzaamheid het antwoord op alle vragen van deze lastige tijd. Wesseling: “Wij zien het als een uitgelezen kans om de vrijheid die duurzaamheid écht brengt, hier op de kaart te zetten. Hun complete terras draait op zonne-energie en voldoet tegelijkertijd aan alle maatregelen. Een fijne garantie voor lange, zwoele zomeravonden.”

Helemaal energieneutraal 

Bien: “Onze unieke en relaxte sfeer blijft behouden. Zelfs over de inrichting is meegedacht. Wij zijn klaar voor de toekomst en gaan volle kracht vooruit!” Armaturen De duurzame verlichting heeft een goede reputatie door de hoge lichtopbrengst en de lange brandduur. Overdag wordt via een hoogwaardig zonnepaneel een batterij in de lamp opgeladen. De geïntegreerde elektronica en de intelligente besturingssoftware zorgt ervoor dat het armatuur het hele jaar door lang brandt in de nacht. Doordat er geen kabels nodig zijn, gaat installatie snel en is de lamp gemakkelijk te verplaatsen. Het unieke ontwerp én de werkwijze is geheel energieneutraal.''

Tags: 
Artikel delen