Thalassa deelt in na 1,5-m-simulatieanalyse

Thalassa deelt in na 1,5-m-simulatieanalyse

Zandvoorts strandpaviljoen Thalassa klaar voor de 1,5-meter-horeca na grondige simulatieanalyse.

Het Zandvoortse Strandpaviljoen Thalassa heeft met een bijzonder grondige onderbouwing haar aanpak voor heropening in de anderhalvemetersamenleving voorbereid. Het bedrijf heeft adviesbureau CrowdProfessionals een analyse van de capaciteit van de restaurants laten maken met behulp van simulatiesoftware.

Aantoonbaar 1,5-meter-proof 

Eerst maakte CrowdProfessionals op basis van verwacht gebruik en bezoekersgedrag een analyse van de optimale inrichting. Vervolgens is met behulp van simulatieanalyse de validatie gedaan van de inrichting, de routes en de capaciteit. “Thalassa is mede dankzij deze adviezen klaar voor het nieuwe normaal én kan dit als eerste en enige strandtent in Nederland op deze wijze richting gasten en de overheidsinstanties aantonen”, aldus Thalassa-eigenaar Huig Molenaar.

Social Distancing normen

In de analyse is gekeken naar routering binnen het pand, zijn verbeter-voorstellen (optimalisatie) gedaan en is in nauw overleg met de ondernemer vastgesteld wat er mogelijk is onder de restricties van de Social Distancing normen. De aanpak die Thalassa heeft gevolgd leent zich uitermate goed voor de uitdagingen in de versoepeling van de Lock Down. Want overal is de vraag: wat is bij de huidige eisen van Social Distancing de veilige capaciteit die wij binnen kunnen laten in restaurants, hotels, strandpaviljoens, theaters, gebouwen en hele binnensteden

INCONTROL Simulation Solutions

CrowdProfessionals werkte voor deze analyse met de software van INCONTROL Simulation Solutions. Beide partijen werken al jaren samen aan een diversiteit aan projecten. De simulatietechniek en software vanuit INCONTROL wordt aanvullend gebruikt op de crowd management-expertise van CrowdProfessionals. Eerder werkten beide partijen samen voor de analyses van gebouwen, evenementen als Andre Rieu op het Vrijthof, de UEFA Champions League-finale in Madrid en Istanbul en binnenstad-analyses voor de gemeenten Amsterdam en Eindhoven.

Meer weten over innovatieve 1,5-meter-oplossingen? Lees dan onze gratis nieuwsbrief! 

Tags: 
Artikel delen