31 mei: trendtour Amsterdam

Tags: vega(n)

31 mei: trendtour Amsterdam

Op 31 mei vindt er een trendtour in Amsterdam plaats. Naast een bezoek aan verschillende innoverende concepten (zoals The Avocado Show en The Vegan Junkfood Bar), staat er een bezoek op het programma aan Taste of Amsterdam. De tour wordt georganiseerd door de Horecava en InspiratieLAB, een initiatief van Jeroen Veldkamp en Marco Woudstra dat inspiratietours organiseert in opdracht van bedrijven.

De tour in Amsterdam vindt plaats op de fiets. Tijdens de tocht bezoek je meerdere innoverende horecaconcepten, gevolgd door een bezoek en diner aan en op foodfestival Taste of Amsterdam. Veldkamp: "Amsterdam knalt als nooit tevoren en concepten zijn echt af. Er is veel ruimte voor alternatieve ideeën en alles kan! Er wordt enorm buiten de lijntjes gekleurd, maar wel op topniveau. Wij maken dankbaar gebruik van dit decor. En tevens van het decor dat de mensen van Taste of Amsterdam jaarlijks bouwen. Hier laat gastronomisch Amsterdam werkelijk zien wat het in huis heeft." De tour is te boeken via deze link (kosten zijn 275 euro).

Horecava Tours
Dit jaar worden er meerdere tours naar verschillende steden georganiseerd onder de noemer: Horecava Tours. Veldkamp: “Samen met het team van de Horecava hebben we iets unieks ontwikkeld: een combinatietour. Wij gaan samen met de deelnemers naar 6 onderscheidende steden en bezoeken daar een inspirerende beurs of event. Uiteraard combineren we dit met een trendtour door de stad.” Op het programma staan:

De komende trendtours staan nog op het programma:
• Amsterdam - Taste of Amsterdam 30 mei
• Rotterdam - Gastvrij Rotterdam 24 september
• Berlijn - Barconvent 8 - 9 oktober
• Eindhoven - Designweek 23 oktober
• Gent - Horeca Expo Gent 19 - 20 november

Een begrip
De tours zijn bedoeld voor horecaondernemers en/of bezoekers van de Horecava die in de foodservice-industrie werken. Luuk Scholte van de Horecava: “De Horecava is een begrip in Nederland. Naast de beursdagen wil Horecava continu een platform zijn dat Horecaondernemers inspireert. Middels deze tours wil Horecava ondernemers en partners de kans geven om samen nieuwe en frisse ideeën op te doen. Dit gaan we doen in inspirerende steden en onderscheidende events! Wij kennen de beurzen en de mensen achter de beurs. Samen met InspiratieLab gaan we er alles aan doen om deuren te openen en mensen te ontmoeten.” 

 

Artikel delen