Morgen recruitment day Luxary Hotels of A'dam

Morgen recruitment day Luxary Hotels of A'dam

Het personeelstekort in de Nederlandse horeca blijft een groot probleem. Afgelopen jaar is daarom Luxury Hotels of Amsterdam gelanceerd. Een platform waar 27 hotels uit het hogere sterrensegment met elkaar samenwerken om dit gemeenschappelijke probleem op te lossen. Op 29 mei organiseren zij samen een recruitment day in de Koepelkerk in Amsterdam.

Tijdens de recruitment day kunnen potentiële werknemers met alle aangesloten hotels in contact komen, workshops volgen en ook hun droombaan vinden in de Nederlandse horeca. 

Alle leden
In plaats van elkaar als concurrent te benaderen, sluiten de deelnemende hotels met dit platform de handen ineen voor het rekruteren van nieuwe gekwalificeerd horecapersoneel. Emmy Stoel, general manager van Hotel Okura: "Hospitality heeft in Nederland nog vaak het imago van bijbaantje. Maar oprechte gastvrijheid… dat is vakmanschap. Met de internationalisering van Amsterdam en de ontwikkeling van hoofdstedelijke horeca stijgt de vraag naar deze vakmannen en –vrouwen. Ervaren experts en talent van de toekomst. Met Luxury Hotels of Amsterdam willen wij het niet alleen makkelijker maken om een vacature te vervullen of de kansen binnen het luxe segment te ontdekken. We willen de branche weer de status geven die het verdient. Om zo hospitality binnen Amsterdam naar een hoger niveau te brengen."

Alle leden
Aangesloten zijn American Amsterdam, Amstel Hotel, Andaz Amsterdam Prinsengracht, Apollo Hotel, NH Collection Grand Hotel Barbizon Palace, Conservatorium Hotel, Crowne Plaza Schiphol, The Dylan, Garden Hotel, Grand Hotel Amrâth, The Grand, Hilton Schiphol, Hilton Amsterdam, Holiday Inn Amsterdam, Kimpton De Witt, NH Collection Grand Hotel Krasnapolsy, Hotel De L’Europe, Amsterdam Marriott, Mövenpick Amsterdam, Hotel Okura, Pulitzer Hotel Amsterdam, Radisson Blu Amsterdam, Radisson Blu Schiphol, Renaissance Amsterdam Hotel, Sheraton Amsterdam Airport, W Amsterdam en Waldorf Astoria.

 

Artikel delen