Slimme all-in-one app voor restaurants

Slimme all-in-one app voor restaurants

Y the Wait helpt de Horeca met hun “Smart Restaurant” App.

Onhygiënische menukaarten, bestelzuilen en de vele afzonderlijke app’s... Na 1 juni moet er een oplossing hiervoor komen. YtheWait beschikt over een gebruiksvriendelijk module die het reserveren en tafelmanagement ook vereenvoudigt. En het gebruik van de All-in-one applicatie en alle service eromheen tot 1 juli 2020 gratis. 

Ontstaan

YtheWait (why the wait) is een nieuwkomer van Nederlandse bodem, die verwacht dat komende twee maanden minimaal 5000 horecaondernemers zich bij hen zullen aanmelden. Hun innovatieve alles in één Horeca & Retail App, waar ze twee jaar aan gewerkt hebben, helpt nu al honderden partners om hun verkoop efficiënt te beheren en de omzet te verhogen. Het verhaal achter de creatie van YtheWait draait om de ongemakken die de oprichters moesten doorstaan bij het bestellen van eten in restaurants. De lancering van de App kwam nog net voordat de intelligente lockdown in ons land van kracht werd. Horecapartners krijgen nu de ideale kans om hun bedrijf te innoveren naar een Smart Restaurant, Smart Café, Smart Bar of Smart Hotel.

Waarom zouden Horeca ondernemers ervoor kiezen om een partnerschap aan te gaan?

Als voornaamste redenen voeren ze aan dat horecapartners, door gebruik te maken van de YtheWait app, niet alleen kunnen inspelen op het nieuwe normaal, maar ook op kosten kunnen besparen en alle processen rondom hospitality, marketing en sales kunnen optimaliseren.  Een welkome bijkomstigheid is dat hier geen investering voor nodig is, terwijl er extra omzet tot wel 30% kan worden behaald.

Meer voor minder

Een alles-in-één Horeca en Retail App
Een gratis full-service cloud applicatie, inclusief POS
24/7 klantenservice
Een internationale dekking met een meertalig keuzemenu
Krachtige marketing programma’s
Geen vaste kosten en lage servicekosten van slechts 4%

Vooral het laatste is een groot frustratiepunt bij vele horecaondernemers die een onbegrijpelijk hoog commissie percentage, tot maar liefst 13%, moeten betalen aan de gevestigde orde van Bezorgsites. Niet alleen het verschil in percentage is erg groot, maar ook de uitgebreidere service die de ondernemer krijgt en de functies van de YtheWait App zijn ongekend.

Gasten in het nieuwe normaal

Ook aan de gasten is gedacht. Die kunnen onder andere rekenen op sneller en makkelijker contactloos bestellen. Een erg belangrijk gegeven is dat de ongemakken, die ze ervaren in restaurants, zoals onhygiënische menukaarten, bestelzuilen en de vele afzonderlijke app’s nu voorgoed tot het verleden kunnen behoren. Reserveren, bestellen, afrekenen, afhalen, bezorgen en goede doelen steunen is nog nooit zo makkelijk en veilig geweest. 

Al het nieuws wekelijks overzichtelijk in je mailbox ontvangen? Meld je dan nu aan! 

 

 

Tags: 
Artikel delen