Cum laude-afgestudeerden bij Hotelschool

Cum laude-afgestudeerden bij Hotelschool

Drie studenten van het Nova College Hotelschool in Haarlem zijn cum laude, dat wil zeggen met een 8,0 gemiddeld of hoger, geslaagd voor hun opleiding. 

Jacqueline van Houten, student opleiding Gastheer/gastvrouw, en Bram Kooi en Fabienne Bakker, studenten opleiding Allround gastheer/gastvrouw zijn cum laude geslaagd aan de Nova College Hotelschool in Haarlem. Woensdagmiddag was de feestelijke diploma-uitreiking in het Nova Grand Café Restaurant.

Competatief
Jacqueline (18 jaar uit Haarlem) gaat hierna waarschijnlijk door naar de mbo niveau 3 opleiding Allround gastheer/gastvrouw. Ze werkte tijdens haar opleiding bij restaurant Frenchie in Haarlem. Bram (21 jaar uit Zaandam) stroomt door naar de mbo niveau 4 opleiding Leidinggevende restaurant. Hij werkte tijdens zijn opleiding bij de Smaeckkamer in Beverwijk. Fabienne Bakker (20 jaar uit Alkmaar) werkt bij Restaurant Ciel Bleu in Amsterdam. Zij heeft al meerdere keren laten zien dat ze met kop en schouders boven het maaiveld uitsteekt; al 2 keer werd ze Nederlands kampioen Gastvrouw op de Skills vakwedstrijden voor het mbo. In augustus doet ze mee aan de wereldkampioenschappen in Kazan (Rusland). 

Artikel delen