Debuut's eerste lichting horecavakopleiding

Debuut's eerste lichting horecavakopleiding

Eerste lichting van nieuwe horecavakopleiding van Debuut studeert af in juli 2020. 

Debuut lanceerde in januari 2019 de Debuut Horeca Academy. Hier krijgen horecamedewerkers de kans om een erkend MBO niveau 4 diploma te halen en zich verder te ontwikkelen. Er is een nieuwe instroom in januari 2020 waarvoor potentiële studenten zich vanaf september 2019 kunnen inschrijven. De leerlingen, die in januari van dit jaar begonnen aan hun opleiding tot manager/bedrijfsleider, krijgen in juli 2020 hun officiële diploma. De zeventien studenten zijn straks de eerste lichting afgestudeerde aspirant bedrijfsleiders van de nieuwe horecavakopleiding van Debuut.

Vakopleiding voor ambitieuze medewerkers
Debuut Horeca is altijd op zoek naar goede en ambitieuze collega's om hun uitgebreide horecateam te versterken. Het bedrijf zoekt vooral naar opvallende en gemotiveerde doeners, ook als die niet direct in het geijkte plaatje passen. Om deze mensen te motiveren en tevens bestaande werknemers de kans te geven om zich te ontwikkelen, besloot Debuut om begin 2019 een eigen academie te starten. De eerste groep van zeventien studenten leert onder andere over leiding geven aan een vestiging, het behalen van targets, marketing en administratie, omgang met personeel, inkoop en zorg voor kwaliteit.

Debuut Horeca Academy
Naast vaste blokken binnen het opleidingstraject, geeft de academie een eigen Debuut-sausje aan de studie. Zo komen alle belangrijke beleidsrichtlijnen van Debuut aan bod, worden door ervaren collega’s, zoals door de inkoper en financieel directeur, de kneepjes van het vak geleerd en zijn er gastcolleges van experts binnen Debuut. Ook gaan leerlingen op werkbezoek bij vaste leveranciers. De opleiding aan de academy, die anderhalf jaar duurt, wordt voor elke student door Debuut gefinancierd en kan deels onder werktijd worden gevolgd. Vanaf september kunnen nieuwe leerlingen zich inschrijven en vanaf januari kunnen zij van buitenaf instromen, of kunnen beginnende krachten bij Debuut een traject werken/leren volgen.

Over Debuut Horeca
Debuut Horeca is een organisatie die hoogkwalitatieve, onderscheidende horeca beheert en ontwikkelt in Nederland. Met nu nog 33 locaties, 18  formules, 3  miljoen gasten en een omzet in 2018 van 52 miljoen is Debuut Horeca  een belangrijke speler in de horecawereld. De verrassende horecaconcepten van Debuut Horeca bevinden zich op bijzondere locaties door heel Nederland en vele zijn ware begrippen waaronder Popocatepetl The Mexican, Beers & Barrels, De Vooruitgang, Breakaway, STAN&CO en Belgian Beer Café Olivier. Debuut Horeca heeft als doel om toonaangevend te zijn in gastvrijheid door veelzijdige en spraakmakende horecaconcepten neer te zetten.

 

 

Artikel delen