Gratis e-learning horeca voor geslaagden

Gratis e-learning horeca voor geslaagden

Scholieren die woensdag hun vmbo-, havo- of vwo-diploma behaalden, ontvangen van Knowledge Monk gratis de e-learning ‘Starten in de horeca’. Met deze actie wil de aanbieder van online cursussen gediplomeerden kennis laten maken met de horeca, dat dringend om extra personeel zit verlegen.

Voor jongeren die net hun middelbare school hebben afgerond, is de horeca een ideale werkplek. Het is hard werken, maar gezellig en lekker verdienen. De horeca staat te springen om personeel, maar wil wel dat nieuwelingen iets van het vak weten.

Cursus ‘Starten in de horeca’
Knowledge Monk biedt geslaagden – en trouwens ook leerlingen die gezakt zijn – daarom tijdelijk gratis toegang tot de cursus ‘Starten in de horeca’. Een interactieve cursus waarmee je in een paar uur wordt klaargestoomd voor de horeca. “Zo helpen wij de horeca aan goede mensen en goede mensen aan een leuke bijbaan en een prettige eerste werkervaring in de horeca”, aldus directeur Roland de Groot. Via de online cursus leren deelnemers in korte tijd de belangrijkste kennis en vaardigheden voor een vliegende start in de horeca. Cursisten krijgen eerst een korte uitleg over de e-learning, waarna ze de volgende modules doorlopen: horecaterminologie, werkwijze horeca, beroepshouding, basistechnieken en veiligheid.

Kennis en vaardigheden 
Aan het einde van deze e-learning hebben cursisten basiskennis van de horeca opgedaan. Voor degenen met ervaring in de horeca is het mogelijk om elke module met een oefentoets te starten, om te testen of zij nog steeds over voldoende kennis en de juiste vaardigheden beschikken. De actie voor deze gratis e-learning (code voor 100% korting bij het afrekenen: Geslaagd!) is geldig tot en met 28 juni.

 

 

Artikel delen