Nedflex steunt Nationale Horecadag

Nedflex steunt Nationale Horecadag

Op dinsdag 21 mei wordt de allereerste gezamenlijke open dag in de horeca georganiseerd: Nationale Horecadag. Op deze dag laten hotels, restaurants en cafés door heel Nederland zien waarom het zo leuk is om in de horeca te werken. De Nationale Horecadag is een initiatief van Lennart Maas, manager van hotel Park Plaza Victoria in Amsterdam, en KHN is partner.

Werkzoekenden, studenten en iedereen die geïnteresseerd is kan bij de deelnemende bedrijven naar binnen stappen en ontdekken welke vacatures er open staan binnen het bedrijf. Maar vooral zien hoe leuk en veelzijdig het werken in de horeca is. Er zijn al 200 horecaondernemers die meedoen. Ieder deelnemend horecabedrijf organiseert een activiteit. Denk aan een rondleiding, een kijkje achter de schermen, een smaaktest, een workshop snijtechnieken, hoe bak ik een pizza of hoe creëer ik een geluksmomentje bij mijn gast.

Nedflex Vriend van Nationale Horecadag
Nedflex heeft zich als Vriend verbonden aan de Nationale Horecadag. Sales director Nick Bos: “Als HR dienstverlener en partner van KHN willen wij ons steentje bijdragen om een oplossing te vinden voor het tekort aan horecapersoneel. Naast dat we moeten zorgen voor goede arbeidsvoorwaarden, is het vooral ook heel leuk om in de horeca te werken. Daarom zeggen wij: laat iedereen zien hoe mooi het horecavak is door uw deuren open te gooien.”  Wanneer u meedoet aan de Nationale Horecadag, komt u met uw logo en een bedrijfspagina op de website van Nationale Horecadag te staan. Voor €50,- ontvangt u een promotie toolkit voor uw eigen activiteit en de Nationale Horecadag. Dankzij de landelijke publiciteit kan het niet anders dan dat uw zaak op 21 mei volstroomt met geïnteresseerden voor het horecavak.

Meer informatie is te vinden op de website van de Nationale Horecadag. Hier kunt u zich ook aanmelden. 

 

Artikel delen