Opleidingstraject vrouwelijke ondernemers

Opleidingstraject vrouwelijke ondernemers

Operatie Venus is een nieuw opleidingstraject, speciaal voor vrouwen in de hospitality industrie.

Aanstaande 17 december komt vrouwelijk horecatalent bij elkaar voor de introductie van het compleet nieuwe opleidingstraject Operation Venus. Het 4 maanden durende traject bestaat uit tweeweekse sessies van 2 uur, waarin vrouwen worden opgeleid tot leiders in de hospitality industrie. 

Kennissessie Andrew Nicholls
Roses by Sal opende een jaar geleden zijn deuren in de Reguliersdwarsstraat en is voor dit project de uitgelezen plek om zichzelf te introduceren. Middenin het centrum van Amsterdam met meerdere vrouwen in leiderschapsrollen is dit, naast de heerlijke ambiance, een absoluut voorbeeld voor andere horeca. Een van de grondleggers van de Nederlandse cocktailscene, Andrew Nicholls, zal iedere twee weken zijn kennis delen. Daarnaast worden topsprekers uit verschillende vakgebieden uitgenodigd om hun verhaal te delen. Halverwege het traject zal er een groot evenement georganiseerd worden voor de gehele industrie. Deelnemers gaan naar huis met een bewijs van deelname (certificaat), een flinke dosis leiderschap skills, eindeloze inspiratie en een netwerk aan waardevolle contacten.

Op 17 december  vanaf 14:30 u is de introductie in Roses by Sal. Deelname aan het traject is gratis en start in februari.

Artikel delen