Overdracht exploitatie Landgoed Wolfslaar

Overdracht exploitatie Landgoed Wolfslaar

Ton Pinxten, voormalig exploitant van Landhuis Wolfslaar en Wolfslaar Restaurant, heeft per 1 april 2019 beide exploitaties overgedragen aan Danny Kovacevic, eigenaar van restaurant Monarh* in Tilburg.

Ton Pinxten vertrekt na 19 jaar Landgoed Wolfslaar te hebben geëxploiteerd. Vanaf 2005 is Restaurant Wolfslaar in het bezit van een Michelin-ster. Dit restaurant is gevestigd in het voormalige koetshuis op Landgoed Wolfslaar. In het landhuis worden zakelijke en particuliere evenementen verzorgd. De overname van beide exploitaties past in de groeistrategie van Danny Kovacevic, eiegnaar van Monarh*. Met deze overname bouwt hij zijn positie binnen de horecabranche verder uit. Zowel het type bedrijf, de passie, kwaliteit en de vakkennis van de medewerkers van Landgoed Wolfslaar en restaurant Monarh sluiten goed bij elkaar aan. Danny ziet vooral veel voordelen in de synergie tussen Wolfslaar, Monarh en de toekomstige horeca ondernemingen.

Kovacevic vol vertrouwen
Het bestaande concept, de identiteit en het medewerkersbestand van Landgoed Wolfslaar blijven behouden. De plannen voor Landgoed Wolfslaar zijn om de constante kwaliteit te waarborgen en een groeiende lijn hierin te creëren. ''Met elkaar keihard er tegenaan en groeien, uiteraard allemaal ten gunste van onze gasten,'' aldus Kovacevic. 

Artikel delen