Stem op jouw hotello en/of talent!

Tags: hotel

Stem op jouw hotello en/of talent!

De nominaties voor de Hotello en Talent of the Year 2020 zijn weer geopend, nomineren kan tot en met vrijdag 18 oktober.

Heb jij je meest favoriete Hotello's en/of Talents al genomineerd en goed rondgekeken in je netwerk? Meld diegene dan snel aan en motiveer waarom hij/zij kans moet maken om op woensdag 15 januari 2020 op het podium te staan tijdens het HotelloTOP Year Event! 

Nomineer een Hotello
Wie is de Hotello of the Year 2020? Dé Hotello die in 2019 onderscheidend gepresteerd heeft, en het verdient om in de spotlight te staan. Heeft onderscheidend gepresteerd in 2019; wordt herkend als een échte Hotello in de branche; straalt zijn/haar 'Hotello roots' met trots uit (zowel privé als zakelijk); afgestudeerd aan een van de erkende Nederlandse Hotel Management Schools;  beschikt over echte Hotello kernwaarden: ambitieus, gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal, inventief, pragmatisch en enthousiast.

Nomineer Talent of the Year 
Hét talent wie we in de gaten moeten houden voor de toekomst, en het verdiend om in de spotlight te staa. Criteria: studeert nog of is max. 2 jaar afgestudeerd aan één van de erkende Nederlandse Hotel Management Schools; heeft onderscheidend gepresteerd gedurende zijn/haar studie, stage, jonge werkervaring in 2019; wordt nú al herkend als een échte Hotello in de branche; straalt zijn/haar 'Hotello roots' met trots uit (zowel privé als zakelijk); beschikt over echte Hotello kernwaarden: ambitieus, gastvrij, optimistisch, energiek, sociaal, inventief, pragmatisch en enthousiast.

Nieuwsgierig naar wie voorgaande jaren op het podium mochten staan en de award voor de Hotello of de Talent of the Year in ontvangst namen?  Klik hier en bekijk alle hospitality professionals. 

 

Artikel delen