Nog even aftellen tot Gastvrij Rotterdam 2022: registreer jezelf snel gratis!

Entree Magazine Header - Gastvrij Rotterdam 2022: nog even aftellen

Nog even aftellen tot Gastvrij Rotterdam 2022: registreer jezelf snel gratis!

Nog maar even aftellen tot de opening van Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs voor dit najaar! Nog geen toegangsbewijs geregeld voor 19 t/m 21 september? Lezers van Entree kunnen nu een gratis toegangsbewijs krijgen.

Kick-off Week van de Horeca 

De Week van de Horeca, dé week voor alle horecaprofessionals, gaat van start op 19 september en wordt afgetrapt samen met de opening van Gastvrij Rotterdam. "De beide initiatieven op hetzelfde moment van start laten gaan, versterkt elkaar!", aldus Robert Melaard, Managing Director van Gastvrij Rotterdam.

Tijdens deze week staat waardering voor de horecabranche centraal: er worden verschillende workshops georganiseerd, kijkjes achter de schermen gegeven en horecatoppers worden in het zonnetje gezet.

Daarnaast wordt de landelijke verkiezing voor 'Het leukste horecateam van Nederland' georganiseerd. Past die titel wel bij jouw team? Stuur dan snel hier jouw inzending in voor 14 september.

Entree Magazine_Gastvrij Rotterdam_Nog even aftellen_1 Entree Magazine_Gastvrij Rotterdam_Nog even aftellen_3


Gastvrij Rotterdam Network Event

Zet het netwerken door in hartje Rotterdam na het sluiten van de beursvloer en bezoek Gastvrij Rotterdam Network Event in de Witte de Withstraat, Schiedamse Vest en Hartmansstraat. Het event vindt, na haar succes van afgelopen edities, dit jaar voor de vierde keer plaats. Gastvrij Rotterdam en de binnenstad van Rotterdam trekken zo nog dichter naar elkaar toe. Dit biedt talloze mogelijkheden om klanten, partners en relaties uit te nodigen voor een gecombineerd bezoek aan de beurs en de binnenstad.

Wil je na de beursvloer het netwerken met jouw relaties, klanten en partners voortzetten? Breng samen met hen op dinsdag 20 september vanaf 18.00 uur een bezoek aan dit evenement in het Witte de Withkwartier. Deze locatie beschikt over diverse kwalitatief hoogstaande horecazaken waar je tijdens het netwerken kunt genieten van een hapje en een drankje. De deelnemende zaken hebben allemaal een eigen smakelijke actie opgezet speciaal voor deze avond; van een gratis drankje en kortingen tot goed geprijsde speciale driegangenmenu's. Kom naar het Network Event en ontdek alle acties.

Jouw bezoekers-/exposantenbadge biedt gratis toegang tot dit event. Bij aankomst kun je je aanmelden bij de organisatie van Gastvrij Rotterdam ter hoogte van Restaurant Hudson.

Ja, ik wil gratis naar Gastvrij Rotterdam 2022

Artikel delen