Het optimaal benutten van de vierkante meters

Het optimaal benutten van de vierkante meters

Nu de terrassen, cafés en restaurants binnenkort open mogen is er eindelijk een kader waarop gestuurd kan worden. De concrete herinrichting van horecazaken en terrassen kan beginnen.

 

Hoe gaan jullie de vierkante meters optimaal benutten? Het gebruik van de duurzame en design proof C19 Prevention Screens biedt mogelijkheden.

 

C19 Prevention Screens: duurzaam en design proof

De protectieschermen van MetalWorxx hebben een slank stalen profiel voorzien van veiligheidsglas. Een duurzame kwaliteitsoplossing die past in vele horeca interieur stijlen. Het heldere glas zorgt dat de openheid in de ruimte behouden blijft. De screens kunnen eenvoudig tussen de tafels geplaatst worden of op de tafels en bar bevestigd worden. De spatschermen zorgen dat besmetting door hoesten en niezen voorkomen wordt en onderlinge aanraking nagenoeg niet mogelijk is.

Mobiel of vast scherm

Er is keuze uit C19 Mobile Screen of C19 Fixed Screen. Het mobiele scherm is voorzien van zwenkwielen met rem. Eenvoudig te verplaatsen en multifunctioneel inzetbaar (nu en in de toekomst). En dus ook eenvoudig het terras op te rijden! Het vaste model kan op de tafels, bar, uitgifte- of receptiebalie bevestigd worden. Beide modellen zijn verkrijgbaar in diverse maatvoeringen. Ook maatwerk is mogelijk. Het slanke stalen profiel heeft een grafietzwarte poedercoat. Het 33.1 veiligheidsglas is vastgezet met stalen glaslatten.

Rendement op de lange termijn

Met het toelaten van honderd personen in het vooruitzicht is het in veel gevallen passen en meten om de ruimte zo effectief mogelijk in te delen. En de terrassen zullen efficiënt ingericht moeten worden om een zo hoog mogelijk rendement per m2 te behalen. Ook op de lange termijn zal de horeca met nieuwe regels te maken krijgen wat betreft afstand houden en hygiëne. Het kiezen voor een duurzame en flexibele oplossing biedt dus rendement op de lange termijn.

C19 Prevention Screens in het kort

-flexibel in te zetten, dus ook op het terras
-duurzame lange termijn oplossing voor bescherming tegen het virus
-design proof – slank, eigentijds en transparant
-helder glasoppervlak behoudt openheid in de ruimte
-stabiel, niet statisch en niet krasgevoelig
-eenvoudig te verplaatsen, dus multifunctioneel inzetbaar, ook in de toekomst
-helpt om de 1,5 afstand te bewaren
-gastvrij: het laat aan je gasten en medewerkers zien dat je hun gezondheid serieus neemt

 

Kijk voor prijzen en alle mogelijkheden op de website.

 

Tags: 
Artikel delen