Afscheid Palace Hotel van de Radisson Group

Afscheid Palace Hotel van de Radisson Group

Per 1 januari 2021 maakt het Palace Hotel uit Noordwijk aan Zee geen deel meer uit van de Radisson Hotel Group. Sinds 2014 was het hotel op basis van een franschisecontract aangesloten bij het merk Radisson Blu. Afgelopen zomer is de keuze gemaakt om als zelfstandig hotel verder te gaan.

Terugblik op een mooie periode van het Palace Hotel

André Aaij, General Manager van het hotel; “We hebben 7 mooie jaren gehad als franchisenemer van deze internationale hotelgroep. Het is een goede en leerzame periode geweest waarin we veel gehad hebben aan met name de kennis binnen zo’n professionele keten. Voor de aankomende jaren hebben we gebruik gemaakt van de mogelijkheid om weer verder te gaan als stand alone hotel, en daar zien wij op dit moment de meerwaarde weer van in."

Weer eigen koers varen

"In goed overleg met de keten zijn we tot de conclusie gekomen dat per 1 januari aaanstaande onze wegen dus gaan scheiden. Wij gaan onze eigen koers weer varen met het team van experts dat wij zelf in huis hebben of dat extern aan ons verbonden is. We gaan vol goede moed aan de slag om te doen waar we goed in zijn; gasten een prettig verblijf laten ervaren, ook met de aangepaste omstandigheden en mogelijkheden van dit moment. We kijken uit naar 2021”.

Zelfstandig hotel

Het Palace Hotel is geopend in 2001 en is altijd een zelfstandig hotel geweest. André Aaij is sinds 2010 General Manager van het hotel en heeft het hotel dus zowel als zelfstandige en als onderdeel van de RHG group mogen leiden.

Op de hoogte blijven van nieuws in de horeca? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Artikel delen