Personeel inwerken en trainen: zo start je een eigen bedrijfsacademy

Personeel inwerken en trainen: zo start je een eigen bedrijfsacademy

Eén van de oplossingen voor het terugdringen van personeelstekort is een eigen bedrijfsacademy. Met het nieuwe e-learingplatform van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) kunnen horecaondernemers binnen twee weken een op maat gemaakte academy aanbieden om personeel in te werken en/of te trainen.

Gemakkelijk, snel & betaalbaar

Een bedrijfsacademy is een gemakkelijke manier om medewerkers met de juiste skills op de werkvloer in te zetten. Daarnaast is een eigen bedrijfsacademy ook snel te realiseren en is het betaalbaar. Je kunt al een eigen bedrijfsacademy opzetten vanaf €5,00 per medewerker per maand.

Samen met SVH kun je als horecaondernemer binnen twee weken een online academy volledig op maat startklaar hebben. Dit betekent toegespitst op de wensen van de ondernemer, passend bij het bedrijf én inclusief koppelingen naar de meest gangbare hr-systemen.

Het platform

Van vissen op zee tot de wijngaarden in Frankrijk. Het platform SVH Horecatalent neemt je medewerkers overal mee naartoe. Visueel leren wordt steeds belangrijker en daarom is het lesmateriaal van SVH ondersteund met pakkende educatieve films, interactieve opdrachten en vakfoto’s. Zo leert de medewerker tijdens de e-learning van de avonturen van Bart en Lisa die pop-up restaurant De Proeftuin openen en kijken ze mee in hotels, restaurants en cafés.

Effect van de academy

Wanneer medewerkers SVH Horecatalent volgen, worden ze uitgedaagd. Daarnaast is de kans groter dat ze langer - en met plezier - blijven werken bij de horecazaak. Met een eigen bedrijfsacademy zijn nieuwe medewerkers in no time ingewerkt en kunnen ze hun skills verder verbeteren. 

De meerwaarde van een eigen bedrijfsacademy

  • Grootste e-learningplatform van de horecabranche
  • Alles-in-1 horeca-oplossing: preboarding, onboarding, inwerken én trainen van (nieuwe) collega’s
  • Betaalbaar en snel startklaar
  • Meer dan 250 e-learnings over food, drinks en hospitality en 700 instructievideo’s
  • Direct kennis en skills toepassen op de werkvloer

Vraag gratis een demo aan

Geïnteresseerd of nieuwsgierig naar meer? Breng een bezoek aan de Horecava-stand van SVH op de PersoneelsHUB in Hal 6 en ze vertellen je er alles over of neem een kijkje op de website.

Vraag hier een gratis demo aan!

Artikel delen