Pulitzer Amsterdam viert 50-jarig jubileum

Tags: hotel

Pulitzer Amsterdam viert 50-jarig jubileum

Het design hotel aan de Amsterdamse grachten viert jubileum met Stories To Stay.

Dit jaar bestaat Pulitzer Amsterdam precies 50 jaar en daarom staat 2020 in het teken van ‘Stories To Stay’. Het hotel staat bekend om haar design, geïnspireerd door de verhalen en geschiedenis van de vijfentwintig historische grachtenpanden. Pulitzer Amsterdam viert dit gouden jaar en brengt een ode aan de verhalen die plaatsvonden in alle grachtenhuizen.

50 jaar 

Pulitzer Amsterdam viert dit jaar met het thema ‘Stories To Stay’ en legt de nadruk op de verhalen die door vorige bewoners, bezoekers en hotelgasten van de afgelopen 50 jaar zijn ontstaan. Yvonne van der Klaauw, General Manager van Pulitzer Amsterdam: “We zijn trots om al 50 jaar een plek te zijn waar iedereen zich bijzonder kan voelen; van hotelgasten tot buren en Amsterdammers. Niet zonder reden zijn er werknemers die hier al meer dan 40 jaar met veel plezier werken. Ons jubileum markeert het volgende hoofdstuk en is een heel bijzonder moment in de geschiedenis van dit hotel. Ik ben immens trots op de inzet van iedereen die betrokken is geweest bij de afgelopen 50 jaren van het hotel.”

Stories To Stay

Speciaal voor het 50-jarig jubileum heeft het thema alle activiteiten geïnspireerd waaronder de jaarlijkse Garden Party met de onthulling van het Peter Pulitzer standbeeld en de feestelijke 50 Years Celebration Package. Ook geeft Pulitzer Amsterdam vijftig overnachtingen in samenwerking met partners weg, deelt het hotel dit jaar vijftig verhalen van vorige gasten en ontvangen alle 50-jarige gasten die dezelfde leeftijd bereiken in de verjaardagsmaand, een cocktail in Pulitzer’s Bar.

Artikel delen