Eerste Radisson Collection hotel België open

Eerste Radisson Collection hotel België open

Radisson Hotel Group kondigt met trots de opening aan van het eerste Radisson Collection hotel in België in Brussel, het hart van Europa. Tegelijkertijd introduceert de Radisson Hotel Group zijn nieuwe Hybrid Solutions, voor het organiseren en hosten van Hybride Meetings in samenwerking met Zoom.

Opening Radisson Collection Hotel Grand Place Brussels

De opening van het toonaangevende Radisson Collection Hotel Grand Place Brussels volgt na een opmerkelijke transformatie van het hotel, waarbij aanzienlijk is geïnvesteerd om het voormalige Radisson Blu Royal Hotel naar een hoger niveau te tillen. Radisson Collection is het premium lifestylemerk van Radisson Hotel Group. Het is voorbehouden aan de meest uitgelezen luxepanden met een unieke gastenervaring, uitzonderlijk vormgegeven interieurs, gepersonaliseerde dienstverlening en een compleet scala aan voorzieningen.

Designed door Rafael de La Hoz

Radisson Collection Hotel Grand Place Brussels restaurant

De 282 kamers en openbare ruimtes werden volledig gerenoveerd en herontworpen in samenwerking met Rafael de La Hoz, één van ‘s werelds meest prestigieuze en eerbiedwaardige architectuurbureaus dat staat voor uitmuntend design, innovatie en duurzaamheid. Het Radisson Collection Hotel Grand Place Brussels telt twee stijlvolle restaurants met verfijndegrillgerechten en Chinese specialiteiten, 18 hedendaagse vergaderruimtes, een Executive Lounge, een Presidential Suite en een fitnesscentrum.

Brussel, de ideale plek

Federico J. González, de CEO van Radisson Hotel Group: “Brussel is de ideale plek voor onze eerste Belgische locatie in de Radisson Collection. Brussel is het centrum van Europa en blijft met zijn ongeëvenaarde internationale uitstraling de eerste keuze voor internationale congressen en zakelijke bijeenkomsten. We kijken er naar uit om gasten van over de hele wereld te verwelkomen op deze markante, nieuw vormgegeven locatie. Wij heten hen graag welkom op deze buitengewone plek.”

Philippe Close, de burgemeester van de Stad Brussel, reageert alvast enthousiast: “De opening van het Radisson Collection Hotel Grand Place Brussels onderstreept het belang van Brussel als een dynamische, aantrekkelijke stad voor aken- en plezierreizigers die graag in de watten worden gelegd.”

Hybrid Rooms en Hybrid Meetings

Tegelijk met de opening van het Radisson Collection Hotel Grand Place Brussels kondigt Radisson Hotel Group met trots de lancering aan van zijn nieuwe Hybrid Solutions, bestaande uit Hybrid Rooms en Hybrid Meetings. Radisson Hotel Groups Hybrid Meetings bieden een ideale combinatie van persoonlijke en virtuele bijeenkomsten dankzij een beeld-, geluid- en videoconferentiesysteem met dubbele schermen, een draadloze presentatieklikker, snelle internetverbinding en meer.

Partnership met Zoom

Radisson Hotel Group is een partnerschap aangegaan met Zoom, de leider op het vlak van moderne bedrijfsvideocommunicatie, om zijn klanten een soepele ervaring te bieden voor virtuele en hybride vergaderingen en evenementen.

Hybrid Rooms bieden eenvoudige connectiviteit met extra schermen, videoconferentiefaciliteiten, draadloze toetsenborden, muizen en speakers, printdiensten, kantoormateriaal, onbeperkte koffie en thee, toegang tot wellnessfaciliteiten en vele andere voordelen. Radisson Hotel Groups Hybrid Solutions zijn op dit moment beschikbaar op 50 selecte hotellocaties in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Gezondheid en veiligheid vooropRadisson Collection Hotel Grand Place Brussels room

Meer dan ooit tevoren krijgt de gezondheid van onze gasten en medewekers de hoogste prioriteit voor Radisson Hotel Group. In mei werkte de Groep samen met SGS, ‘s werelds toonaangevende inspectie- en certificeringsfirma, aan de implementatie van het Radisson Hotels Safety Protocol. Dit protocol garandeert de hoogste standaard op het vlak van hygiëne en vormt een verdere versterking van de bestaande, strenge richtlijnen van Radisson Hotel Groep op dit gebied.

Artikel delen