Radisson lanceert merk: Radisson Individuals

Radisson lanceert merk: Radisson Individuals

Radisson Hotel Group kondigt de lancering van een nieuw merk aan: Radisson Individuals. Radisson Individuals is een conversiemerk dat onafhankelijke hotels en lokale, regionale ketens de mogelijkheid biedt onderdeel te vormen van het wereldwijde platform van de Radisson Hotel Group. 

Radisson Individuals kenmerken en karakter

Radisson Individuals hotels worden geselecteerd op hun eigen kenmerken en karakter. Ze bieden gasten de mogelijkheid nieuwe locaties over de hele wereld te ontdekken, waarbij ze altijd voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden van de Radisson Hotel Group en haar gastvrije “Yes I Can!”- servicementaliteit leven, in combinatie met de lokale ambiance en het karakter van de deelnemende hotels. 

Federico J. González, CEO, Radisson Hotel Group: “De lancering van Radisson Individuals kenmerkt opnieuw een mijlpaal in ons ambitieuze vijfjarenplan om als een van de top drie hotelmerken wereldwijd en het voorkeursmerk voor eigenaren, gasten en talent erkend te worden. We hebben het nieuwe merk voor hoteleigenaren en gasten gecreëerd in antwoord op de toenemende vraag van de hedendaagse markt.” 

radisson individuals hotelVoordelen deelname

Radisson Individuals biedt hotels een uitzonderlijke mogelijkheid om hun zichtbaarheid en het vertrouwen van gasten te vergroten en toegang te krijgen tot een breder publiek door diverse distributiekanalen en een wereldwijde verkoopstructuur. Deze hotels zullen profiteren van de kracht die horen bij een merk dat door miljoenen gasten wereldwijd wordt vertrouwd, met de vrijheid om hun eigen karakter en identiteit te behouden. 

Selectie 

Hotels die zich bij Radisson Individuals wensen aan te sluiten dienen een compliance assessment te ondergaan, waarbij de focus ligt op de naleving van vier belangrijke aspecten: SGS gezondheid en veiligheid, online index op basis van hun GRI, brandpreventie en brandveiligheid en het zich op de belangrijkste operationele systemen van de groep kunnen aansluiten.

De aan Radisson Individuals deelnemende hotels ontvangen training met betrekking tot de “Yes I Can!”-servicementaliteit van de groep en ze dienen een GRI-score van minimaal 80% te hebben, hetgeen hoge kwaliteitsstandaarden en de “Every Moment Matters”-gastervaring waarborgt.

Aangesloten hotels

Een aantal hotels in het Verenigd Koninkrijk en Azië heeft zich al bij Radisson Individuals aangesloten en er lopen gesprekken met aanvullende hotels in onder andere Italië, Duitsland en Rusland. De Radisson Hotel Group heeft in EMEA in Q3 2020 bovendien tien overeenkomsten ondertekend voor nieuwe hotels in het Verenigd Koninkrijk, Italië, Oekraïne, Duitsland, Egypte en Nigeria. Deze nieuwe signings komen bovenop de 15 te openen hotels die in Q2 2020 zijn aangekondigd. 

Artikel delen