Registreer je gratis voor Gastvrij Rotterdam 18 t/m 20 sept 2023

Advertorial - Gastvrij Rotterdam

Registreer je gratis voor Gastvrij Rotterdam 18 t/m 20 sept 2023

Als lezer van Entree Magazine kun je nu een gratis toegangsbewijs aanvragen voor de 10e editie van Gastvrij Rotterdam (18 t/m 20 september 2023 in Ahoy Rotterdam). Met vijf volle beurshallen belooft het de grootste editie van Gastvrij Rotterdam tot nu toe te worden!

Met de voorbereidingen in volle gang ziet Managing Director van Gastvrij Rotterdam, Robert Melaard dat de horecasector niet kan wachten: “Alle horecaprofessionals ontmoeten elkaar op Gastvrij Rotterdam. We merken een ontzettend groot animo van horecaleveranciers, brancheorganisaties en wedstrijd organisatoren om aanwezig te zijn op de beurs. Het worden drie dagen boordevol inspiratie, netwerken met bestaande én nieuwe connecties. Je bent echt weer helemaal bij na een bezoek aan Gastvrij!”

Gratis toegangstickets

Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 18 t/m 20 september 2023. Via deze knop kun je je registreren voor gratis toegang!

Registreer nu kosteloos

Compleet aanbod

Start het najaar goed en gebruik dit belangrijke oriëntatiemoment om de nieuwste trends te ontdekken en honderden leveranciers live te ontmoeten. Gastvrij Rotterdam biedt een compleet aanbod aan food en non-food producten en diensten voor het midden- en hoogsegment. Bekijk op de website de exposantenlijst, de plattegrond en binnenkort het volledige programma per dag. Als horecaprofessional mag je dit gastronomische event niet missen!

De tekst gaat verder onder de foto.

Advertorial - Gastvrij Rotterdam-1

Bruisend programma

Als toonaangevende horecavakbeurs voor het midden- en hoogsegment presenteert Gastvrij Rotterdam in september een bruisend programma voor de horecaprofessional. Of je nu bartender, barista, manager, ondernemer, chef of sommelier bent, voor ieder segment zijn er interessante sessies.

Themapaviljoens

Naast honderden food en non-food exposanten, kun je je laten inspireren door de unieke paviljoens en specials op de beursvloer:

  • Het Vegan Taste Lab
  • Het duurzaamheidspaviljoen ‘Dit Smaakt naar Meer!’
  • Cocktails & Beans voor bartenders & barista’s
  • Het Wine & Fine Food Paviljoen met een groot aanbod topwijnen en delicatessen
  • Het Craft Beer Center
  • De Start-Up Spots

Ontdek meer over de paviljoens
Artikel delen