Registreer je gratis voor Hotel Leaders Network op vrijdag 17 februari

Hotel Leaders Network

Registreer je gratis voor Hotel Leaders Network op vrijdag 17 februari

Op 17 februari staan er drie evenementen op de agenda: Hotel Leaders Network, Hotelvrijmibo CONNECTS en het 15-jarig jubileum van Hotelvrijmibo. Alle drie de evenementen vinden plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam en zijn gratis toegankelijk. Registreer je gratis onderaan dit bericht.  

Hotel Leaders Network 2023

Hotel Leaders Network is een evenement waar bezoekers een vrijblijvend netwerk op kunnen bouwen met collega’s uit het hoger hotelmanagement. HLN biedt inspirerende gastsprekers en presentaties over trends, innovaties en ontwikkelingen in het (inter)nationale hotelwezen.

Dit jaar staat het evenement in het teken van 'The Workforce (R)evolution', met gastsprekers Dominique Hermans (Chief Executive Northen Europe Randstad Groupe) en Jan Spooren (Global Talent Development Leader Bose Corporation), die ingaan op de toekomst van en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en hotellerie. Ook zijn de start-up pitches in samenwerking met ABN AMRO weer van de partij, waarbij drie start-ups gericht op de hotellerie zich presenteren. Cabaretier Micha Wertheim zal op humoristische wijze zijn buitenstaandersblik op de hotelindustrie delen in 'de Hotelrede'.

Hotel Leaders Network_zaal
Hotel Leaders Network

Hotelvrijmibo CONNECTS

Waar HLN enkel bedoeld is voor het hoger hotelmanagement is Hotelvrijmibo CONNECTS gericht op iedereen die in een hotel werkt. Spreker Viona Terleth van Happy Millennials zal aanwezig zijn. Jonge GM's Caroline van Kessel en Melle van Uden zullen hun ervaringen en inzichten over leiderschap en succes in het hotelwezen delen en Michael Diederich, een veteraan op het gebied van musicals, theater en improvisatiekomedie organiseert een interactieve ervaring.

Hotelvrijmibo
Hotelvrijmibo

Hotelvrijmibo XL

In de afgelopen vijftien jaar is de Hotelvrijmibo uitgegroeid tot de grootste hotelvrijdagmiddagborrel van Nederland. Op 17 februari wordt er teruggekeken naar de afgelopen vijftien jaar. Het wordt een groots feest met onder andere lichtshows en een Grand Celebration.

Registreer je nu gratis online

Alle evenementen zijn gratis toegankelijk, na goedkeuring van inschrijving. Zo is HLN enkel toegankelijk voor hoteleigenaren, hotelmanagers, general managers, CEO’s, COO’s en regiodirecteuren en wordt er voor Hotelvrijmibo gecontroleerd of je daadwerkelijk werkzaam bent in de hotelindustrie.

Registreer je hier voor HLN

Registreer je hier voor de Hotelvrijmibo

Artikel delen