Restaurant NENI lanceert productlijn voor in de supermarkt

Restaurant NENI

Restaurant NENI lanceert productlijn voor in de supermarkt

In de oude Citroën-garage in Amsterdam Zuid is Mediterraans Restaurant NENI te vinden. Het restaurant, van familie Molcho, ligt vanaf nu met zes producten in de schappen van elf Albert Heijn-winkels in Amsterdam, Utrecht en Pijnacker. Onder andere hummus, baba ganoush en bulgursalade zijn in de supermarkt te vinden.

Oost-mediterrane keuken en eetervaring

Restaurant NENI heeft verschillende vestigingen in Europa. Het serveren van verse en authentieke oostmediterrane gerechten staat centraal. Het bedrijf is van familie Molcho. Vader en kookboekenschrijver Haya Molcho gaf het restaurant de naam NENI, vernoemd naar zijn vier zonen Nuriel, Elior, Nadiv en Ilan. Hun motto luidt: 'Life is beautiful. Be part of it.' Dit is terug te zien in de eetcultuur bij NENI: iedereen moet alles kunnen proberen. Gerechten worden dus op een informele en ontspannen manier gedeeld.

'Life is beautiful. Be part of it.'

NENI Amsterdam opende bijna vier jaar geleden de deuren en werd al snel geliefd bij liefhebbers van baba ganoush, falafel en sabich. Naast het concept, is ook het design goed uitgedacht. Concrete is hier verantwoordelijk voor. In 2019 werd zowel de uitstraling als afwerking van NENI bekroond met een Entree Award voor Best Restaurant Design.

Speciaal assortiment

Restaurant NENI heeft speciaal een aantal smeersels en salades voor in de schappen gecreëerd. Het assortiment bestaat uit hummus rode biet & mierikswortel, hummus olijfolie en kikkererwten, baba ganoush, Oosterse beluga linzensalade, kikkererwtensalade en bulgursalade met linzen. De producten zijn geschikt voor op de borreltafel of als bijgerecht bij de lunch of het avondeten. Consumenten kunnen de hummus olijfolie en kikkererwten bijvoorbeeld serveren in een schaaltje met een lepel tahin, wat tatbila, flink wat olijfolie, fijngehakte platte peterselie en pitabrood.

Restaurant NENI Hummus_Foto Typhoon Hospitality Restaurant NENI_Foto Typhoon Hospitality
Artikel delen