Loetje en Debuut maken nieuwe naam bekend

Loetje en Debuut maken nieuwe naam bekend

Restaurantgroepen Loetje en Debuut gaan verder onder de naam Restaurant Company Europe. Daarmee bereiken zij de status van één van de grootste horecagroepen van Nederland met meer dan vijftig veelzijdige restaurant- en cafélocaties. 

 

Restaurant Company Europe (RCE) is het overkoepelende moederbedrijf van horecaconcepten zoals Loetje, Stan&Co, Beers & Barrels en Popocatepetl The Mexican. Deze concepten zijn verspreid door heel Nederland. Het streven van RCE is om deze concepten de komende jaren verder te verbeteren en uit te bouwen. Een aantal concepten is al decennia lang bekend bij het grote publiek in Nederland. In de toekomst zal op deze bestaande successen worden voortgebouwd en er worden stappen gezet om in heel Nederland en uiteindelijk ook in Europa gasten welkom te heten.

 

Restaurant Company Europe

 

De dynamische concepten van RCE staan bekend om hun gastvrijheid en veelal all-day aanbod, bij de meeste locaties kan de gast namelijk terecht van ontbijt tot diner. Daarnaast zijn er een groot aantal cafélocaties zoals De Waag, De Vooruitgang en Café Vrijdag waar de gast ook gezellig kan borrelen en tot laat kan uitgaan. Rode draad is dat de gast bij elk bezoek aan een van de locaties een unieke ervaring krijgt door gerechten en dranken van de beste kwaliteit, het bijzondere interieur en de leukste medewerkers. Bij een groot aantal locaties zijn tevens uitgebreide mogelijkheden voor zaalverhuur.

 

Artikel delen