Robert van Heeswijk is nieuwe managing director van Carlton Hotel

Robert van Heeswijk - Carlton Hotel Collection - Header

Robert van Heeswijk is nieuwe managing director van Carlton Hotel

Vanaf 1 april is Robert van Heeswijk de nieuwe managing director van Carlton Hotel Collection. Hij volgt daarmee Hans van der Heijden op, die na ruim 35 jaar bij de Carlton Hotel Collection gewerkt te hebben, dit voorjaar met pensioen gaat. Gedurende zijn loopbaan heeft Van der Heijden de Carlton Hotel Collection zien uitgroeien tot een collectie van elf hotels in Nederland, België en het Verenigd Koninkrijk. Van Heeswijk zet zijn werk voort en zal het bedrijf de toekomst in leiden.

Nieuw tijdperk van gastvrijheid

Robert van Heeswijk verdiende zijn sporen bij de Efteling, waar hij als Operationeel Manager en daarna als Horeca Manager werkzaam was. Inmiddels werkt hij al tien jaar bij de Carlton Hotel Collection; eerst als General Manager bij Carlton De Brug, dat hij heeft getransformeerd tot HUP. De afgelopen drie jaar werkte hij vanuit het Central Support Office als Product & Project Development Manager. Van Heeswijk over zijn nieuwe functie: “Ik ben vereerd dat ik de rol van Hans van der Heijden mag overnemen. Ik kijk uit naar verdere groei van onze prachtige hotelcollectie en zal een nieuw tijdperk van gastvrijheid gaan vormgeven.”

*De tekst gaat verder onder de foto

20 - Robert van Heeswijk - Carlton Hotel Collection
Robert van Heeswijk en Hans van der Heijden

Aan de wieg gestaan van nieuwe hotels

Van der Heijden, Managing Director van Carlton Hotel Collection, over zijn vertrek na ruim 35 jaar trouwe dienst: “Gedurende mijn periode bij Carlton Hotel Collection, heb ik ontzettend veel mooie dingen mogen doen, zoals het opstarten van het Carlton Ambassador in Den Haag en het Carlton George in Glasgow. Als Director of Operations heb ik vervolgens meegewerkt aan de creatie van nieuwe Carlton hotels, waaronder The Dominican in Brussel, HUP in Mierlo en Market Street in Edinburgh.”

Trots en vol vertrouwen

Als Managing Director heeft Van der Heijden de Carlton Hotel Collection goed door de coronaperiode geloodst. “Wij zien nu weer hele mooie resultaten. Daar ben ik zeer trots op en zowel onze medewerkers als onze stakeholders heel dankbaar voor. Mijn functie draag ik vol vertrouwen over aan Robert van Heeswijk, die het bedrijf waardig en succesvol de toekomst in zal leiden.”

Artikel delen