Slimme oplossingen voor een goedlopende bar met maximaal rendement

Tapautomatisering

Slimme oplossingen voor een goedlopende bar met maximaal rendement

Met het huidige personeelstekort en de marges die onder druk staan, is het belangrijker dan ooit om te kijken hoe je in je horecazaak kunt besparen. Daarom: vier slimme baroplossingen van Van Duijnen Horeca Service, waarmee jij je bar vele malen efficiënter kunt maken. Van bierautomaat tot biercocktailtap en het automatisch doseren en registeren van getapte dranken: meer omzet en minder inkoop!

1. Doseren en registreren van getapte dranken

Verkoop jij veel dranken van de tap? Denk dan eens aan doseren en registreren van je getapte dranken met tapautomatisering. Op die manier tap je altijd perfecte drankjes. En omdat het volume is ingesteld op de juiste hoeveelheid, voorkom je onnodig tapverlies. Dat is al snel 15% minder bier inkopen voor dezelfde omzet. Voor wijn en gedistilleerd loopt dit op tot 30%.

Het tweede voordeel: iedereen tapt makkelijk en snel. Zelfs onervaren medewerkers tappen makkelijk perfecte biertjes! En last but not least: alle getapte dranken worden automatisch geregistreerd. Even vergeten om een biertje aan te slaan is daarmee verleden tijd. Het geeft je kennis en inzicht, zodat je tijdig kunt bijsturen en alle kosten onder de juiste post kunt boeken. Tip: met deze online rekentool kun je berekenen hoeveel je kunt besparen.

Lees verder onder de foto's en het kader.

Van Duijnen_Advertorial_Zelfservice Van Duijnen_Advertorial_Zelfservice_2

Over Van Duijnen Horeca Service

Bij Van Duijnen Horeca Service vind je alles voor een goedlopende bar, zoals duurzame tap- en koeloplossingen waarmee je verspilling tegen gaat, energiezuiniger onderneemt en bespaart op inkoop. Je kunt bij ze terecht voor het advies, de installatie en voor het onderhoud. Van tank tot aan je tap. De one stop shop voor je dranktechniek. Kijk hier voor meer informatie!


2. Bierautomaat Tappy

Lange wachtrijen, ongeduldige bezoekers en medewerkers die onder hoge druk moeten werken? Kom je in jouw venue regelmatig capaciteit tekort? Zet bierautomaat Tappy by Van Duijnen Horeca Service in. Dit is een custom made tapinstallatie die jouw gast heel snel tot wel drie bier tegelijk levert. In vier simpele stappen: keuze selecteren, contactloos betalen, glazen of bekers plaatsen, op de ‘tap nu’-knop drukken. Bierautomaat Tappy is op diverse manieren in te zetten. Bijvoorbeeld meerdere naast elkaar in de muur of juist mobiel. Of kies voor tappen uit een fust- of tankbierinstallatie.

3. Biercocktailtap

Biercocktails zijn hot! Jammer genoeg ook erg tijdrovend. Maar niet met de biercocktailtap. Van Duijnen Horeca Service ontwikkelde deze speciaal voor Stadshaven Brouwerij in Rotterdam, de allereerste biercocktailtap ter wereld. Deze configuratie tapt heel makkelijk drie verschillende biercocktails per zuil. Selecteer een smaak, zoals The Florist, Pink Sky, of Renoir Bizarre en tappen maar. De tap ziet er ook nog eens geweldig uit.

4. Selfservice

Wil jij dat je medewerkers meer tijd over houden voor je gasten? Met een selfservice-bar tappen gasten zelf gewoon hun dranken. Snel, makkelijk en precies op het goede moment. Je kunt de bar helemaal naar eigen wens inrichten. Bekijk bijvoorbeeld welke capaciteit je nodig hebt. Wil je de dranken doseren? De tap vrijgeven na betaling? Het kan allemaal. Deze oplossing ontzorgt jou en je medewerkers. Deze bar kan altijd open.

Artikel delen