advertorial

Maak een goede eerste indruk met de horecakleding van CHAUD DEVANT

CHAUD DEVANT

Maak een goede eerste indruk met de horecakleding van CHAUD DEVANT

Je krijgt niet meer dan twee seconden om een eerste, goede indruk te maken op gasten. Dit beeld wordt gebaseerd op enthousiasme, gastvrijheid en het voorkomen van het personeel. Kleding speelt een cruciale rol voor de bediening. CHAUD DEVANT, kledingmerk voor horecaprofessionals, weet dat als geen ander en heeft daarom voor personeel in de bediening de Sense-collectie ontwikkeld. Een vrouwelijke kledinglijn met alle praktische kenmerken waar het service team behoefte aan heeft.

Specialist in horecakleding

Als specialist in horecakleding staat CHAUD DEVANT klaar voor de mensen die iedere dag opnieuw het beste van zichzelf geven om hun gasten gelukkig te maken. Voor de chefs, de keukenbrigade en voor de mensen in de bediening. Het kledingmerk is ervan overtuigd dat ze een scherp oog voor detail, gevoel voor stijl en kennis van de zware omstandigheden in de horeca hebben. Met als doel horecaprofessionals stijlvol uit te laten blinken op de werkvloer.

Eigen stijl en figuur

Kleding is onderdeel van de uitstraling van een restaurant, maar het personeel moet zich er ook comfortabel in voelen. Hier speelt de Sense-collectie slim op in, een elegante lijn speciaal ontworpen voor het vrouwelijk bedienend personeel. De collectie bevat zowel blouses, pantalons, blazers, jurken en andere losse items om dagelijks mee te variëren. Waar de een zich comfortabel voelt in een jurk, draagt de ander liever een pantalon. Doordat alle items gemakkelijk met elkaar te combineren zijn, kan iedereen zich kleden naar haar eigen stijl en figuur, maar draagt het gehele team toch een herkenbaar uniform.

CHAUD DEVANT
Foto gemaakt door Milan Gino in De Librije***

Kwaliteit

CHAUD DEVANT hecht veel waarde aan kwaliteit. Kleding moet lang meegaan, maar ook regelmatig op hoge temperatuur gewassen kunnen worden. Elk product is afgestemd op de behoeften van de eindgebruiker. De Sense-collectie is bijvoorbeeld sneldrogend, kreukvrij en gemaakt van elastische tricot, fijn breiwerk wat zorgt voor ultiem draagcomfort tijdens lange werkuren.

Tijd om het personeel in een nieuw jasje te steken?

Op zoek naar horecakleding gemaakt met dezelfde passie en toewijding als jouw personeel heeft in de keuken en op de vloer? Laat je inspireren door de collecties van CHAUD DEVANT en til gastvrijheid naar een hoger niveau. Met stijl, smaak, persoonlijkheid en flair.

Bekijk het assortiment van CHAUD DEVANT

De nieuwe Sense-collectie is vanaf half juli verkrijgbaar. Laat u adviseren en inspireren door de dichtstbijzijnde dealer.

Artikel delen