Steeds meer hotels en vakantieparken werken met Jamezz QR bestel app

Jamezz - adv - Header foto

Steeds meer hotels en vakantieparken werken met Jamezz QR bestel app

Bestellen via een QR code in hotels en vakantieparken: we zien de digitalisering enorm groeien in de vrijetijdsindustrie. Onder andere Van der Valk Hotels, Hotel van Oranje, Hotel New York, Europarcs en Roompot maken al een tijd gebruik van Jamezz QR bestel applicaties.

En dat is niet voor niets.

Deze digitale ontwikkeling heeft drie belangrijke redenen:

1. QR bestellen biedt ondersteuning bij personeelstekort en roomservice

2. Gasten zien een QR bestel app als extra service

3. Door slimme upsellmogelijkheden van de QR bestel app stijgt de omzet met ge-middeld 28%

1. QR bestellen biedt ondersteuning bij personeelstekort

De klanten van Jamezz geven aan dat de personeelsbezetting door QR bestellen een stuk stabieler wordt. Wanneer je weet dat gasten altijd in de gelegenheid zijn om een bestelling te plaatsen, neemt dat veel loopbewegingen en stress weg. Met name als het gaat om lange afstanden in hotels en vakantieparken.

Daarbij wordt er ruimte gecreëerd voor een andere werkwijze.

Denk aan meer focus op het uitserveren en ruimte voor persoonlijke aandacht. Misschien heb je wel minder mensen op de vloer nodig?

Jamezz - adv - QR

2. QR bestel app als extra service

Roomservice bestellen via een QR code, een drankje bestellen terwijl je op het strand ligt of vanuit je vakantiehuisje het diner laten bezorgen. Tegenwoordig wordt die flexibiliteit en het gemak erg gewaardeerd door gasten.

Ze zijn immers niet voor niets op vakantie of een weekendje weg, en willen ontzorgd worden.

Daarnaast merkt Jamezz dat de kans op miscommunicatie en teleurstelling aanzienlijk kleiner wordt door een digitale menukaart te gebruiken.

Is er een drankje of gerecht uitverkocht? Dan haal je dat makkelijk en snel uit de digitale menukaart via de backoffice van de bestel app. Geen discussies meer aan tafel en geen sombere gezichten bij een tegenvaller.

Weg nee-verkoop. Hallo service!

Jamezz - QR - adv1

Gratis consult

Wist je dat je al voor €100,- per maand een complete QR bestel app aanschaft? Meer weten? Boek een gratis 30-min consult met één van de experts van Jamezz. 

  Boek hier

3. Omzetstijging van gemiddeld 28%

Je haalt het maximale uit de QR bestel app door gebruik te maken van effectieve upsell mogelijkheden. Een pop-up als: "Bitterballetje bij je biertje?" doet het bijvoorbeeld erg goed. En daar heb je op dat moment geen extra medewerker voor nodig, terwijl er wel meer wordt besteld.

Benieuwd wat Jamezz voor jouw hotel of vakantiepark kan betekenen? Laat hier een bericht achter en ze nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Artikel delen