Veel horecaondernemers doen het al: slim inkopen, efficiënt omgaan met personeel en processen strak organiseren. Wil je nog duurzamer ondernemen? Kom naar het symposium De slimme zaak: van goed naar goud’, dat op dinsdag 13 januari 2026 tijdens de Horecava in het TrendLAB Theater wordt georganiseerd, voor meer tips.
Het symposium ‘De slimme zaak: van goed naar goud’, dat op dinsdag 13 januari 2026 tijdens de Horecava in het TrendLAB Theater wordt georganiseerd, geeft je inzicht in hoe je met kleine stappen grote impact kunt maken, voor je portemonnee én voor de toekomst van je horecabedrijf. Geen idealistisch verhaal, maar slimme en praktische keuzes die goud waard kunnen zijn.
Tijdens het symposium delen onder meer foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer, duurzaam voedselstrateeg Maartje Nelissen en Thomas van Houten, adviseur bij RVO, hun visie op (nog) duurzamer ondernemen. Moderator is Thijs Koster, medeoprichter van My Treats, voormalig Michelinster-ondernemer en conceptontwikkelaar met een strategische geest en sociaal hart. Koster verbindt duurzaamheid en ondernemerschap, met focus op consumptie, milieu, energie, water en mobiliteit. Zijn missie: impact creëren door transparantie, bewuste keuzes en toekomstgerichte restaurantervaring.
Ook dit jaar organiseert CONTRACT weer trendtours in het TrendLAB op de Horecava. Ga mee met experts en ontdek vernieuwende concepten, slimme technologieën waaronder AI, en productinnovaties voor de horeca. De trendtours zijn een waardevolle bron van inspiratie voor ondernemers die voorop willen blijven lopen in een snel veranderende markt.