advertorial

Temper halveert gebruikskosten voor horeca

Temper halveert gebruikskosten voor horeca

Nu de horeca haar deuren deels opent per 1 juni, halveert Temper de gebruikskosten voor klussen in de horeca en retail. Temper is het digitale prikbord waar horeca-, retail- en logistieke bedrijven en FreeFlexers elkaar kunnen vinden.

 

Om bedrijven te helpen hun zaak weer op te starten, heeft Temper de gebruikskosten met 50% verlaagd naar € 1,50 voor klussen in de horeca en retail. Met name deze sectoren worden hard geraakt door de coronacrisis en hebben nu extra ondersteuning nodig bij heropening. Ook kunnen opdrachtgevers in deze sectoren op aanvraag gebruik maken van een versoepeling van de betalingstermijn van 14 naar maximaal 45 dagen. Deze maatregelen gelden tot en met ten minste 30 juni.

Ademruimte

“Zowel onze opdrachtgevers als onze FreeFlexers gaan op het moment door een lastige en onzekere periode. Door de gebruikskosten te halveren en de mogelijkheid te bieden tot een versoepeling van de betalingstermijn geven we bedrijven ademruimte om hun zaak weer op te starten. We hopen op deze manier de horeca en retail te ondersteunen”, aldus Paul Eggink, mede-oprichter en CEO van Temper.

 

Onderzoek

Naast de ondersteunende maatregelen om bedrijven te helpen doet Temper momenteel onderzoek onder 10.000 horeca- en retailbedrijven om in kaart te brengen waar zij in deze nieuwe fase het meest behoefte aan hebben. De onderzoeksresultaten worden gebruikt om extra hulp te bieden bij het opstarten van de getroffen sectoren.

Flexibel werk moet anders. Daarom introduceerde Temper in 2016 het platform voor FreeFlex werk. Dé nieuwe vorm van flexibel werk waarin iedereen de kans krijgt om zelfstandig te zijn. Ook in beroepen waarin dat eerder nog niet mogelijk was. Dit doen we door vraag en aanbod on-demand, met behulp van slimme technologie, bij elkaar te brengen. Dit levert ruim 10.000 bedrijven in de horeca, retail en logistiek een gemotiveerde flexibele schil op en zorgt ervoor dat meer dan 100.000 FreeFlexers meer verdienen. Zo werkt Temper aan de toekomst van werk. Een toekomst waarin we aan flexibel werk net zoveel waarde toekennen als aan vast.

Artikel delen