advertorial

Terras make-over: zo voorkom je dat je de hoofdprijs betaalt

Tags: terras

Terras make-over: zo voorkom je dat je de hoofdprijs betaalt

Met een aantrekkelijk en comfortabel terras trek je meer gasten, blijven ze langer zitten én bestellen ze meer. Kassa dus! Maar hoe geef je je gasten de optimale terrasbeleving? En hoe voorkom je dat je de hoofdprijs betaalt voor een make-over van je terras? Meubel outlet Euroseat, met gebruikt én nieuw meubilair, geeft tips.  

5 tips voor de ultieme terrasbeleving

Tip 1: creeër de ultieme terrasvibe
Je terras is het visitekaartje van je zaak. Door extra aandacht te besteden aan de look & feel ervan kun je je onderscheiden van je buren en komen gasten eerder bij jou zitten. Euroseat heeft een zeer uitgebreid aanbod aan terrasmeubilair, strandmeubels en andere items, die ervoor zorgen dat jouw terras er heel aantrekkelijk uitziet. 

Tip 2: bespaar veel geld
Bespaar je liever op nieuw terrasmeubilair of speelt duurzaamheid een grote rol in je zaak? Kies dan voor gebruikte items van Euroseat. Zo betaal je slechts tot 25% van de nieuwprijs en geef je je terras tóch een compleet nieuwe uitstraling. Nog een bespaartip: je kunt natuurlijk je huidige terrasmeubilair eveneens verkopen. Zo bespaar je niet alleen afstortkosten, maar krijg je er ook nog eens een leuk bedrag voor terug. Euroseat neemt het meteen mee als het nieuwe interieur wordt geleverd.

Tip 3: verhuur ligbedden
Ligt jouw zaak aan een (stads)strand? Dan zijn ligbedden een absolute must! Op zomerse dagen zijn ligbedden namelijk erg geliefd bij gasten. Vaak is de aanschaf ervan even een flinke investering, maar deze haal je er met de verhuur snel uit. Bovendien consumeren gasten die een ligbed huren de hele dag bij jouw zaak. Zo creëer je een slim verdienmodel en kom je tegemoet aan de wensen van je gasten. Vraag je een redelijke prijs voor de huur van de ligbedden? Dan ervaren gasten dit ook nog eens als een fijne service.

Tip 4: profiteer nu van deze actie
Bij de aanschaf van 9 ligbedden bij Euroseat ontvang je 1 gratis extra ligbed. Vraag snel een offerte aan en ontvang korting op je nieuwe strandstoelen. En kijk ook eens bij de superscherp geprijsde gebruikte ligbedden.

Tip 5: bied comfort en gastvrijheid
Klinkt simpel, maar waarmee kun je dan het verschil maken? Bijvoorbeeld door één van de grootste ergernissen op het terras te voorkomen: wiebelende tafels. Een betaalbare en makkelijke oplossing hiervoor zijn tafelwiggen – nu met korting verkrijgbaar bij Euroseat! Zorg ook voor flexibiliteit in het aantal zitplekken, bijvoorbeeld door met klap- en stapelstoelen te werken. Hiermee kun je makkelijk verschillende groepsgroottes een plekje geven. En vergeet de terraskoeling en terrasverwarming niet. Zo kun je elk seizoen de hele dag door gasten ontvangen op je terras.

Gratis adviesgesprek

Volg je deze tips, dan wordt het ongetwijfeld een goed terrasseizoen! Heb je behoefte aan meer tips? Plan dan telefonisch een gratis adviesgesprek met Euroseat en breng samen met één van de deskundige medewerkers het totaalplaatje (in- en verkoop) in kaart.  
 

Euroseat terrasmeubilair
Artikel delen